Odos Skristi Tauškutis Stiprus Flyswatter Rankinės Už Skrenda Kabo Instrukcija Skristi Swat Sudužti Patalpų Lauko Ilgio Medinė Rankena

0 Klientų atsiliepimai
€11.26 €4.84
Spalva
Dydis:

Odos Skristi Tauškutis Stiprus Flyswatter Rankinės Už Skrenda Kabo Instrukcija Skristi Swat Sudužti Patalpų Lauko Ilgio Medinė Rankena

Kulka Taškų: 1、【Sklandžiai Odos】odos skristi tauškutis yra sklandžiai odos dangą ant abiejų pusių.Rankenos yra pagamintos iš aukštos kokybės buko medienos, ir kraštus kruopščiai poliruoti daugiau patogi rankena.

2、【Lengva Saugoti】pabaigos polių odos skristi tauškutis yra virvelę lengvai laikymo ir gali būti pakabintos bet kurioje vietoje.Odos danga yra plaunamas.Tai taip pat lengva valyti su drėgnu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu.

3、【labai Ilgai Tvarko】plaukioja raketė skirta su lankstaus veleno ir galvos, ir leidžia jums gauti pakankamai energijos iš jūsų sūpynės, ir speciali ilga rankena leidžia lengvai nukentėjo aukštų vietų.

4、【Stiprus Praktinis】Šis sunkiųjų odos ir medienos medžiaga yra patvaresni, efektyvesnis ir labiau praktinis nei pigiai ir silpnų pp skristi swatters.

5、【Namų Pagalbininkas】Šių odos skristi swatters yra puikus housewarming dovana ir puiki dovana jūsų šeimai ir šeimos.Jos yra naudojamos namuose, biuruose ir seminarai.

Produkto Aprašymas:

Kaip naudoti:

Jūs galite pridėti virvę rankena šį ilgą rankeną, rankinė swat ir padėkite jį ant sienos taip, kad jūs galite rasti bet kuriuo metu.Galite švelniai pasiimti ir prisėlinti erzina skrenda.

Šios odos skristi tauškutis yra taip pat naudinga priemonė kempingas out.Tai lengvesnis ir daugiau nešiojamų, nei kiti elektros skristi swatters.Ji nebūtinai turi būti prijungtas prie maitinimo, bet tiesiog turi jis savo ranka.Savo lengvumu, taip pat gali padidinti tempą tuo, kad esate įdomus fizikos skrenda.

Savybės:

Pavadinimas: Odos skristi tauškutis

Dydis: 53.5*18cm

Medžiaga: oda + medis

Produktų Sąrašas:

1*Odos Skristi Tauškutis

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s1686

  • Kilmės - Žemyninė Kinija