3D Kaukolė Žvakė Pelėsių, Daugkartinio naudojimo Silikoninės Žvakė Maker Nešiojamų Dvasios Vadovas Pelėsių Daugiafunkcinis Helovinas Siaubo Namų Reikmenys

0 Klientų atsiliepimai
€26.95 €13.47
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1. Saugus ir Patikimas: Pagamintas iš bekvapis maisto kokybės silikono, šis rose žvakė pelėsių yra plaunamas ir patvarus.Jūs galite naudoti ją sukurti gražus žvakės, nesirūpindami apie prastos kokybės.

2. Lengva naudoti: Ši rožė žvakė pelėsiai yra lengva sudėti, lengva demold, lengva išardyti, lengva išvalyti.Ji neužima vietos ir turi pilną forma.Jūs galite padaryti graži rožė, žvakės su šiuo pelėsių ne kartą.

3. Kūrybos Įdomus: Patirtis rankinio priėmimo procesas žvakės su šiuo rose žvakė pelėsių.Jūs galite atskleisti savo kūrybiškumą ir sukurti savo kvapus ir spalvų žvakės.

4. Helovinas dovana: Padaryti savo rožių žvakės su šiuo pelėsių ir nustebinkite savo artimuosius unikaliu ir unikali dovana bet kokiai progai, pvz., gimtadienis, Kalėdos, Helovinas, ar šaliai.Šis "PASIDARYK pats" dovanų yra lengva ir smagu naudotis.

5. Tinka įvairios medžiagos: Tai rose žvakė pelėsių leidžia jums sukurti gražus žvakės su derva, džiovintos gėlės, eterinio aliejaus, flash blizgučiai, cirkonio, ir kitų medžiagų.

Aprašymas:

Sukurti nuostabų dervos amatai mūsų saugų ir patikimą dvasios vertus, pelėsiai!Patirtis rankinį procesą ir mėgautis "PASIDARYK pats" su šio unikalaus produkto.Ji neužima vietos ir taip pat daro puikiai "PASIDARYK pats" dovanų.

Specifikacija:

1. Medžiaga: Maisto kokybės silikono

2. Temperatūra: nuo -40°F iki +446°F (nuo -40°C iki +230°C)

3. Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

4. Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas:

1 x ragana vertus silikono formos

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s540610

  • Modelio Numeris - Kaukolė Žvakė Pelėsių
  • Medžiaga - Silikono
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Formos - Skulptūra
  • Dydis - 14x9cm