Oro Filtras Motociklo Aukštos kokybės Oro Įsiurbimo Filtras, Karbiuratorius, Oro Filtrai 35 38 42 45 50 55 58mm Lydinio Filtras Motoroleris

0 Klientų atsiliepimai
€11.42 €7.42
Spalva
Dydis:

Atnaujinti savo dirt bike rezultatus su mūsų tvirtas ir patvarus oro filtras.Turimi dydžiai 35mm, kad 58mm, tai lengva valyti su vandenyje ar ore, nereikalaujant jokių papildomų įrankių.Patirtis geresnių rezultatų poveikį pirmų rankų.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Motociklas Didelis Srautas Oro Filtras

Gaminio medžiaga: alloy

Gaminio dydis: 35mm 38mm 42mm 45mm 50mm 55mm 58mm

Produkto svoris: 120g

Taikytinos modeliai: 125-600 CC motociklai, visureigiai, motociklai, ir go-kortelės gali būti keičiami, pvz., GY6-125 GY6-150 NIAJA 250 CB400 CBF500 ER-6N

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Sąrašas:

1*Oro Filte

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Geresnių Rezultatų: Pakelti galia ir sukimo momentas jūsų visureigis motociklų geresnis oro įsiurbimas, naudojant šią dirt bike oro filtras.Patirtis greičiau throttle response pirmaujančių įspūdingas padidinti našumą.

2.Pasirinkta Medžiaga: Atnaujinti savo dirt bike su šio oro filtras, pagamintas iš aukščiausios klasės lydinio medžiagos.Ji suteikia rūdžių įrodymas ir erozija-atsparus filtravimo sprendimas geresnis variklio apsauga nuo dulkių ir purvo.Jo išskirtinis ilgaamžiškumas leidžia jums važiuoti su pasitikėjimu ir ilgesniam laikui.

3.Talpinti Savo Dviratį: Garantuoti geriausius rezultatus, jūsų dirt bike su mūsų oro filtras, yra įvairių dydžių, nuo 35mm iki 58mm, remiantis savo motociklo modelį.Pasirinkti geriausią tinka nuo mūsų kelias specifikacijas ir maksimaliai padidinti variklio oro srauto efektyvumą.

4.Lengva Valyti: išlaikyti savo oro filtras atlikti savo geriausią ir išplėsti savo gyvenimą, jis yra paprastas valyti, tai dirt bike oro filtras su vandens ar oro pašalinti dulkių ir teršalų.Reguliariai valyti galima be jokių sunkumų ar rūpesčių.

5.Patogus Įrengimas: be Vargo įdiegti ir pašalinti mūsų dirt bike oro filtro nereikia papildomų įrankių.Sutaupysite laiko ir pastangų, ir gali lengvai prisitaikyti poziciją, pasiekti didžiausią efektyvumą ir apsaugoti savo dviratį.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s54296

  • Modelio Pavadinimas - Motociklo Didelis Srautas Oro Filtras
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio - 10cm
  • Medžiagos Tipas - Lydinys
  • Prekės Svoris - 130g
  • Elemento Tipas - Oro Filtrai & Sistemų
  • Elemento Aukštis - 10cm
  • Elemento Plotis - 10cm