Šildomos Kojinės | Plaunamas Nuotolinio Valdymo Terminės Kojinės | Plaunamas Nuotolinio Valdymo Įkrovimo Šildomas Slidinėjimo Kojinės Ekstra Storio

0 Klientų atsiliepimai
€147.30 €53.03
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1.Iš visų pusių šildymas: Mūsų šildomos kojinės gali padengti visą koją ir kaista tolygiai ir greitai, suteikiant jums šiltas ir jaukus jausmas šaltas oras.Jie yra saugūs ir patikimi, su įmontuotu temperatūros kontrolės sistema, kuri apsaugo nuo perkaitimo.

2.Ilgalaikis šilumą: Su didelės talpos bateriją, o 3-greitis, temperatūros reguliavimas, šių šildomos kojinės užtikrinti ilgalaikį darbą lauke šaltu oru.Plius, jie yra įkrovimo naudoti pakartotinai.

3.Nuotolinio valdymo pultas: Jūs galite lengvai valdyti šilumos lygį savo kojines naudojant jungiklį ant kojinių arba nuotolinio valdymo pultu.Tai leidžia patogiau naudotis įvairiomis oro sąlygomis ir veiklą.

4.Platus naudojimas: Šie šildomos kojinės yra puikus kempingas, medžioklė, išvykos pėsčiomis, vairavimo, slidinėjimas, žvejyba, alpinizmas ir kitų veiklos lauke.Jie turi built-in šildymo elementas, kuris gali išlaikyti jūsų kojų šiltas ir jaukus.

5.Geras kūrinys: Jie šildomos kojinės yra minkštas ir kvėpuojantis, apimantis blauzdos už papildomą šilumą ir komfortą.Jie taip pat yra elastinga ir gerai padarė, kad jūs galite dėvėti juos su įvairių komplektus ir mėgautis šaltu oru.

Likti šiltas nesvarbu, orai mūsų įkrovimo šildomos kojinės.Featuring visų pusių šilumos ir 3 greičio temperatūros reguliavimas, šios kojinės taip pat ateina su nuotolinio valdymo pulteliu.Puikus lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, medžioklė, išvykos pėsčiomis, vairavimo, slidinėjimas, žvejyba, ir alpinizmo.Skirtas veršeliams maksimalus šiluma.

Savybės:

Produkto Pavadinimas:Nuotolinio valdymo šildymo kojinės

Medžiaga: (paviršių), poliesteris + vilnos audinio / (pamušalas) kailiniai

Pareigos: Trijų pavarų temperatūros kontrolė (produkto jungiklis/nuotolinio valdymo pulto)

Maitinimo įtampa: 7.4 V 2600mAh baterija

Naudoti minios: vyrai ir moterys

Trys temperatūros įrankiai:

Mažas 45-50℃/113-122℉

Vidutinio 60-65℃/140-149℉

Aukštos 70-75℃/158-167℉

Pastaba: Temperatūra gali skirtis, priklausomai nuo aplinkos.

Sąrašas:

Šildomos kojinės*1 pora

Akumuliatoriaus*1 pora

Nuotolinio valdymo pultas*1

Kroviklis*1

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s112572

  • Žarna Aukštis - Kojinių, Šlepetes
  • Lytis - Vyrai
  • Medžiaga - MEDVILNĖS
  • Kilmės - Žemyninė Kinija