Pieštukų Dėklas Kalėdų Animacinių Filmų Pieštukų Dėklas Organizatorius Su Užtrauktuku Estetinės Rašiklis, Dėklas Kanceliarinės Prekės Saugojimo Krepšys Pieštukams, Rašikliams

0 Klientų atsiliepimai
€0.64 €0.31
Spalva
Dydis:

Su daug vietos, sklandžiai užtrauktukas ir atsparus smūgiams apsaugos, mūsų pieštuku krepšys apsaugos jūsų pieštukai ir rašikliai nuo įbrėžimų ir purvo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų pieštuko atveju

Gaminio Medžiaga: PU

Gaminio dydis: (vidut.)18.5*4*5cm/7.28*1.57*1.97 cm

Sąrašas:

1 x pieštuko atveju organizuoti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Darbalaukio Organizatorius: Laikykite savo raštinės reikmenys, surengtas su mūsų Kalėdų pieštuko atveju.Didelės talpos ir vidutinio dydžio gali turėti dauguma jūsų rašikliai, pieštukai, trintukai, aplikatoriai, ir net žirklės.Mėgaukitės daug erdvės ir tvarkinga stalas su mūsų erdvus pieštuko atveju.

2.Apsaugoti kanceliarinės prekės: Šiuo pieštukų dėklas skirtas apsaugoti jūsų raštinės reikmenys pieštukas nuo smūgių, įbrėžimų, purvo ir kitos žalos.Jis yra pagamintas iš tvirtos ir vandeniui atsparios medžiagos, kuri gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.

3.Šventinio Žavesio: Pakelti atostogų nuotaikos su mūsų Kalėdų pieštuko atveju, išsiskiriantis visiškai švenčių žavesį.Puošia ryškiaspalviai Kalėdų tematikos modelių, šis mielas ir patvarus atveju yra puikiai organizuoti savo kanceliarines prekes.

4.Bus Ne įstrigti ar Pertrauka: Laikykite savo plunksnakočiai ir pieštukai užtikrinti mūsų Kalėdų pieštuko atveju su sklandžiai ir lengva naudoti užtrauktuką, kad nebus užkliūti arba akimirksniu.Patirtis, be jokio vargo saugojimo ir atgaminimo savo rašymo medžiagos, su lengvumu.

5.Nėra Lengva Dėvėti arba Deformuoti: Šis prabangus Kalėdų pieštuko atveju yra pagaminti iš tamprios PU medžiagos, pastatytas atlaikyti nusidėvėjimą ir deformaciją.Jo šventinis dizainas yra tikrai įspūdį, todėl yra patvarus ir stilingas pasirinkimas visiems savo pieštuką poreikius.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s1174

  • Modelio Numeris - Kalėdų Pieštuko Atveju
  • Kilmės - Žemyninė Kinija