12Pcs Siuvimo Rinkinys, Siuvimo Siūlai Curvedneedle Žaizdų Siuvimo Praktika temoje Veterinarijos Klinika

0 Klientų atsiliepimai
€8.69 €5.04
Spalva
Dydis:

1. Gerinti Įgūdžius: Kiekvienas krepšys siuvimo praktika sriegis su lenkta adata, tinka žmonėms, kurie nori pagerinti žaizdų siuvimo įgūdžius.

2. Pakuotė: iš viso 12 maišelių siuvimo siūlai, priėmė atskirai supakuoti, švaros ir higienos, kurie yra saugūs naudoti.

3. Platus Taikymas: Siuvimo siūlai nustatyti yra ideali tiems, kurie nori išmokti būdas žaizdų uždarymui skirti veterinarijos , klinikos ir kt.

4. Nešiojamų Dydis: Mokymo siuvimo siūlai yra mažas dydis ir šviesos svorio, kuris yra lengvai atlikti savo krepšį multifunctionnal naudoti.

5. Šilko Siūlų: Siuvimo siūlai pagaminti iš šilko siūlų medžiaga, saugus ir tvirtas, nėra lengva skaldyti, kuris leis jums gali naudoti ramiai.

Prekės Tipas: Siuvimo Siūlai

Taikymo sritis: Ideali tiems, kurie nori išmokti meno žaizdų uždarymui rengiantis veterinarijos, klinika, universitetas, dalykai, klasės eksperimentus, biologijos pamokose, zoologijos kursus, laboratorinių tyrimų, eksperimentų, mokymo siuvimo, odos, smailėjanti, mėgėjų ir meno projektus.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:šilkas

Pakuotės Turinys:

1 set x Maišus, Siuvimo Siūlai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s12762

  • Kilmės - Žemyninė Kinija