Stalas Organizatorius Rinkinys Su 6 Kamerų Ir 1 Stalčius Stalo Organizatorius Su Išmaniojo Telefono Turėtojas

0 Klientų atsiliepimai
€43.41 €26.48
Spalva
Dydis:

Premium Paketas - išvalyti jūsų darbo srities ir išlikti produktyvūs!

6 SKYRIŲ - Ačiū, kad 6 skirtingų laikymo kamerų ir stalčių biuro organizatorius, jūs turite pakankamai vietos laikyti stalo aksesuarų, tokių kaip lipni bloknotai, žirklės, juosta, rašikliai ir daugiau.

Aukščiausios KOKYBĖS PEN ORGANIZATORIUS - Mūsų akių stalas organizatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, su tvirtos anti-rust danga.Suapvalinti kraštai apsaugoti savo darbo vietos paviršius, ir padaryti tai džiaugsmas naudoti.

Telefono Laikiklis - be darbalaukio rašiklio laikiklis, jūs taip pat gausite paprastas ir elegantiškas išmaniojo telefono savininkui, kuris gali suteikti ergonominiu kampu, telefono ir be jūsų rankose!

TINKA VISUR - Daro jūsų gyvenimą paprasta ir ne daugiau gaišti laiko rummaging stalčiai!Stalas Rašiklio Laikiklis, yra puikus namuose, biure, ir daugiau - padaryti jūsų stalo produktyvesnę darbo vietos.

dydis: 22 x 14 x 13cm

Medžiaga: metalas

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

2 x Daugiafunkcinis saugojimo derinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s1522

  • Kilmės - Žemyninė Kinija