Kasdien Įkvepiantį Kalendorius 2024 Motyvacijos Kalendorius Su Dienos Įkvepiantį Citatos Teigiamą Motyvacijos Stalo Dekoras

0 Klientų atsiliepimai
€25.58 €10.23
Spalva
Dydis:

Likti motyvuotas ir organizuojamas ištisus metus su mūsų 2024 įkvepiantį stalo kalendorių!Padidinti pasitikėjimą tvarkymo užduotis, su kiekvieno puslapio teikti žaismingas išraiška gyvenimo iššūkius.Pagaminti iš storos, tvirtos knygoje šis kalendorius yra puikus išlaikyti jūsų tvarkaraštį, kelio.Sukurtas patį puiki kokybė, kaip mūsų dienoraščiai, planuotojai, ir bloknotais.Ji taip pat dvigubinamas kaip puiki paskata dovanos savo artimuosius!

Specifikacija.

Puslapių skaičius:180

Dydis:15*14cm/5.85*5.46 cm

Svoris: 400g

Paketas, sąrašas:

2024 M. Įkvepiantį Stalinis Kalendorius*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Motyvacijos Dizainas: Mūsų 2024 Įkvepiantį Stalinis Kalendorius padės jums pasiekti savo tikslus su pakili kabučių ir spalvingas nuotraukas.Sukurti savo pasitikėjimą tvarkymo užduotis, ir palaikyti tvarką mėnesio priminimus, svarbiausios datos ir įvykiai.Tai būtina turėti produktas puikiai tinka namų ir darbo, kad gauti jūsų šiandien.

2.Humoro Įkvėpimą: Tai 2024 stalinis kalendorius bus motyvuoti jums įveikti kliūtis, su pilna humoro požiūris.Kiekvieną mėnesį jums bus pagerinti sau ypatingų būdų, kaip kiekvienas puslapis suteikia žaismingumo išraiška gyvenimo iššūkius.

3.Universalus Kalendorius: Pakelti atmosferą savo darbą su 2024 Įkvepiantį Stalinis Kalendorius.Išreikšti savo unikalų stilių ir viziją, o naudojant jį kurti projektuotojai, dienoraščiai ir atminkite, trinkelės.

4.Pasirinkta Medžiaga: Pakelti savo darbą su 2024 įkvepiantį stalinis kalendorius, gražiai paruošta su aukštos kokybės medžiagų, siekiant užtikrinti ilgalaikį ir ne nyksta kalendorius.Pagaminti iš storos, tvirtos popierius ir spausdinta su blizgus rašalas, tai puikus papildymas į savo darbą.

5.Nepakartojama Dovana artimiesiems: Pradėkite kiekvieną dieną su teigiamų pareiškimų ir praktinio planuotojas.Tai 2024 įkvepiantį stalinis kalendorius yra puiki paskata dovana sau ar tą ypatingą žmogų.Ji taip pat dvigubinamas kaip notepad kalendorių, kad galite pasižymėti savo pastabas ir priminimus.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s1672

  • Modelio Numeris - 2024 M. Įkvepiantį Stalinis Kalendorius
  • Kilmės - Žemyninė Kinija