2024 M. Sieninis Kalendorius Žąsys Modelis Sieninis Kalendorius Su 12 Mėnesių Praktiškas Ir Įdomus Metinės Kasmet Planuotojas Studijų Kambarys

0 Klientų atsiliepimai
€5.22 €3.65
Spalva
Dydis:

Tvarkyti metai stiliaus su mūsų Metinė Kasmet Sienos Planuotojas!Pagamintas su bauda popierius, siekiant užtikrinti kokybę, tai planuotojas leidžia jums planuoti iš anksto, dėl svarbių datų, pavyzdžiui, jubiliejai ir keliones.Puikiai tinka tiek namų ir businesss, modernizuoti jūsų gyvenimą lengviau.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: 2024 m. Sieninis Kalendorius

Stilius:

A: 2024 M. I Tomas

B: 2024 m. II Tomas

Gaminio dydis: (vidut.)30*21cm/11.81*8.27 cm

Medžiaga: Popierius

Pakavimo Sąrašas:

1* Antis, Žąsis Kalendorius

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Palaikyti tvarką: Gauti Įdomus ir Praktiškas 2024 M. Sieninis Kalendorius.Su daug vietos, tai metinis grafikas suteikia be jokio vargo planavimo patirtis 12 mėnesių.Naudoti susitikimus, gimtadienius, ir renginių, ir sustabdyti motyvuotus visus metus per savo universalus dizainas.

2.Patikimumas Savo Geriausių: Tai 2024 m. sieninis kalendorius yra pagamintas iš smulkių popieriaus, kad nėra lengva ašara, lengva rašyti, ir taip aišku, spausdinti.Jūs galite mėgautis planuoti savo metus šis tvirtas ir elegantiškas kalendorius.

3.Kelionės su savimi: Su savo 2024 m. sieninis kalendorius, jūs galite lengvai planuoti savo keliones, pažymėti svarbias datas, ir nuolat organizuojamos pastabos.Mūsų patogu žymėjimo sistema leidžia jums likti viršuje jūsų kelionės tikslų lengvai.

4.Unikali Dovana: Padaryti savo artimuosius juoktis ir laikyti juos ant grafiko su mūsų 2024 m. Sieninis Kalendorius.Kiekvieną mėnesį funkcijų humoro citatos ir anekdotai, šalia daug erdvės svarbių įvykių.Puikus jubiliejus, gimtadienius, housewarmings, arba, tiesiog, nes jūs norite, kad šypsena, kad savo veidą.

5.Įvairias Programas: Puikiai organizuoti savo tvarkaraštį bei planą į priekį su mūsų 2024 m. Sieninis Kalendorius.Savo universalus naudojimas todėl tinka įvairių vietų, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, studijų, verslo, ir šaldytuvas, užtikrinant, jūs niekada praleidote svarbų data dar kartą.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s22791

  • Kilmės - Žemyninė Kinija