8PCS Pjaustymo Kilimėlis Cricut Joyreplacement Pjaustymo Kilimėlis Lipnus Quilting Pjovimo Kilimėliai Cricut Džiaugsmo Priedai

0 Klientų atsiliepimai
€16.61 €12.46
Spalva
Dydis:

8 pack 4.5x12inch Lightgrip&Standardgrip Pjaustymo Kilimėlis puikiai veikia su Cricut Džiaugsmo Tik.Jie yra Pagaminti iš tvirtos netoksiškos PVC medžiagos.

Standardgrip pjaustymo kilimėlis cricut džiaugsmas yra specialiai sukurta siekiant užtikrinti vidutinio svorio medžiagų, įskaitant klijus užtikrintų deluxe popieriaus, infusible rašalo perdavimo lakštai, htv vinilo, pearl popieriaus, kortelės ir kt.

Lightgrip pjaustymo kilimėlis cricut džiaugsmas yra specialiai sukurta siekiant užtikrinti lengvų medžiagų, įskaitant standartinio popieriaus, šviesos kortelės, velenas, 651 vinilo, ir t.t.

džiaugsmas kilimėlis cricut džiaugsmas, turi tik teisę sumą stickness turėti savo medžiagos, saugiai, vietoje, Kai įklijuojate medžiaga pjovimo kilimėliai, jie būtų išsaugoti savo dizainu bei,be slydimo arba išslystančiomis pjovimo metu.

Pjovimo Kilimėliai Saugojimas: Naudoti grandiklis, grandyti toli viršija gabalus ir mentele atsargiai išimkite iškirpti vaizdus.Laikyti aišku, filmas dangtelį ant pjaustymo kilimėlio jei nenaudojate, laikykite pjovimo motina nelankstumą nemokamai iš iškarpos ir dulkių.

Spalva:žalia + mėlyna

Medžiaga:plastikinės pvc

Pakuotės Turinys:

8 x Pakeitimo Supjaustyti kilimėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s242353

  • Kilmės - Žemyninė Kinija