Raudona Ir Aukso Jingle Bells Kalėdų Varpas Karolius, Papuošalai Kalėdų Dekoracijos Naujųjų Metų Šaliai Vaikams, Žaislai

0 Klientų atsiliepimai
€8.72 €4.44
Spalva
Dydis:

Papuošti jūsų eglutę su mūsų žavinga bell papuošalų!Pagamintas su populiarių elementų, lydyto su kokybės užtikrinimo, kiekvieno turo kamuolys yra suderinta su varpo formos žiedas, todėl tai puikus papildymas jūsų Kalėdų išdėstymas.Idealiai tinka meno kolekcijos, prekybos centrai, viešbučiai, ir kavinės, šie papuošalai tinka bet švenčių proga.Gauti į atostogų dvasia su mūsų unikalus ir elegantiškas bell papuošalai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Kalėdų dekoracijos

Gaminio dydis: 25*26*6cm/9.84*10.24*2.36 colių (į opp maišelis)

Produkto svoris: 100g

Paketas, Sąrašas:

Kalėdų Varpas Pakabukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Švenčių Papildymas: Pakelti savo atostogų dekoro su mūsų kalėdų varpai papuošalai pakabukas.Papuošti jūsų namus su meno touch suporuotas su gėles ar žaliuosius augalus, kad sustiprintų šventinę atmosferą.Įtraukti populiarus elementai, šie aukštos kokybės pakabučiai yra puikus gražus ir prabangus atostogų nustatymas.

2.Aukštos kokybės Medžiagos: Mūsų Kalėdų varpai papuošalai pakabukas yra meistriškai iš atrinktų aukštos kokybės medžiagos ir buvo kokybės užtikrinimo patikrinimai, siekiant užtikrinti, patvarumas ir ilgaamžiškumas.Gauti atostogų dvasia su šių gražiai suprojektuoti papuošalai, kurie yra nesenstantis ir elegantiškas.

3.Dekoratyviniai ir Retro: Šių kalėdų varpai papuošalai yra lengva pakabinti ir patogu pridėti jausmą įrengimas ir estetika į jūsų namus.Apskritojo kamuolys yra suderinta su bell žiedas sukurti retro jausmas, kad sužavės jūsų svečius.

4.Įtaigus Apdaila: Sužavėti savo svečius su mūsų Kalėdų varpai papuošalai pakabukas.Du dideli varpai sukurti apsvaiginimo išvaizdą, kad papildytas trijų didelių žvaigždžių sustabdytas žemiau.Unikalus dizainas leidžia patraukli gabalas, bet meno kolekcija ir puikus namų puošybai atostogų sezonas.

5.Praktinis Naudojimas: Įpilkite švenčių žavesio jūsų Kalėdų dekoracijos su mūsų varpai papuošalai pakabukas.Tai universalus papuošalai gali būti naudojamas įvairių nustatymų, įskaitant prekybos centrai, viešbučiai, kavinės ir daugiau, kad galėtų užbaigti jūsų atostogų tema.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s3031

  • Modelio Numeris - Kalėdų Varpas Papuošalai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - MEDVILNĖS
  • Elektroninis - no
  • Modelis - NĖRA
  • Proga - Kalėdų