Dragon Lankelis Dragon Pliušinis Hairhoops Hairband Minkštas Metų Dragon Hairband Mergaitėms, Vaikams, Gimtadienis, Berniukai, Kids

0 Klientų atsiliepimai
€2.52 €1.64
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1.Likusius Apdailos: išsiskirti iš minios, šis Drakonas Lankelis viršininkas apdailos ir sudėtingų 3D gyvūnų dizainas.Drakonas dizainas prideda unikalų ir edgy touch, užtikrinti komfortą ir ilgaamžiškumą.

2.Tarnauti Ilgą Laiką: Jis saugiai apsiaustas aplink savo galvą, minkštas pūkas kad neturi sukelti jokio diskomforto.Skirtingai nuo kitų kaspinai, mūsų projektas ne spaudimą galvos, todėl jį lengva ir patogu įdėti ir kilimo.

3.Lengvai Naudojimas: Šis Drakonas Lankelis yra idealus aksesuaras lygiu aukštyn savo foto žaidimo.Universalus ir patogus, jis puikiai tinka Kalėdos, gimtadieniai, cross-dressing arba cosplay.Pridėti jutiklinio dramos ir sparkle į savo nuotraukas ir leisti jam būti šalies gyvenimas.

4.Platus naudojimas: Plačiai naudojami kasdien dėvėti, veido plovimo, gimtadienio, Helovinas, ir Kalėdų, ji priduria, liesti kūrybiškumą ir smagu bet kokiai progai.

5.Subtilus Dovana: padovanok dovaną fantazijos su mūsų unikali ekrano užsklandą, atskleis dievinamas drakonas dizainas.Tai domu būdas parodyti, kiek jums rūpi jūsų draugai ir vaikai.

Jo unikalus dizainas leis jums išsiskirti iš minios, o jo lengvas ir patogus funkcionalumas, kad ji puikiai tinka bet kuriuo atveju.Nesvarbu, ar Kalėdos, gimtadieniai, cross-dressing arba cosplay, tai hairband yra plačiai naudojamas ir yra puikus būdas parodyti savo priežiūros paslaugas savo artimuosius.

Specifikacija:

Medžiaga: Pliušas

Svoris: 38g

Gaminio Dydis:

(apytiksl.)13.5 cm/5.31 colių (lankelio skersmuo)

(apytiksl.)21.5 cm/8.46 colių (ilgiausias atstumas nuo lėlė prie lankelio) (apytiksl.)3cm/1.18 cm (storis)

Pakavimo Sąrašas: 1*Dragon Lankelis

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s3151

  • Modelio Numeris - Dragon lankelis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija