Smart Watch Sunku VNT Atveju Žiūrėti Reikmenys atsparus smūgiams Bamperis Atveju Žiūrėti Visus Aplink Apsaugos Žiūrėti Bamperis Rėmas atsparus smūgiams

0 Klientų atsiliepimai
€5.64 €2.82
Spalva
Dydis:

Šio laikrodžio dangtelis yra specialiai skirta smart laikrodžiai, apsaugoti abiejų pusių ir kraštų su savo kietajame KOMPIUTERIO medžiagos.Su lengva prieiga, jums nereikia nuimkite dangtelį, kai baterija įkraunama.Puikiai tinka tiems, kuriems reikia papildomos apsaugos, neaukojant funkcionalumo.

Medžiaga: PC

Pasirinktiniai spalvos: juoda, skaidri, raudona, mėlyna, žalia

Sąrašas:

1*Smart Žiūrėti PC Krašto Atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platus panaudojimas: Specialiai sukurta jūsų smart žiūrėti, tai sunku VNT atveju suteikia saugią tinka ir lengvas montavimas.Įsitikinkite, kad patikrintumėte žiūrėti modelio, prieš purrun po garantuoti puikiai tinka.

2.Išimtiniais Sauga: Saugoti savo smartwatch optimaliai apsaugotas pagal mūsų kietajame KOMPIUTERIO atveju.Ji suteikia visapusiška suirutę pusių ir kraštų jūsų prietaiso, saugojo nuo visų galimų smūgių ir įbrėžimų.

3.Patikima Apsauga: Paruošta pagal pageidaujamą medžiagų, tai sunku VNT atveju yra lengvas ir patvarus.Ji suteikia lengvas montavimas ir užtikrina pilną apsaugą jūsų smartwatch nuo įbrėžimų ir smūgių.

4.Patogus Dizainas: Džiaugtis be jokio vargo funkcionalumą su mūsų smart žiūrėti sunku, PC atveju.Featuring rezervuota skyles ir mygtukų mikrofonas, garsiakalbis ir įkrovimo uosto, šis patogus dizainas leidžia lengvai naudotis visomis funkcijomis.

5.Lengva Įkrauti: naudodami mūsų Smart Watch Sunku VNT Atveju, jūs galite lengvai įkrauti žiūrėti be būtinybės jį pašalinti.Plius, ji nebus trukdoma įkrovimo greitis arba veiksmingumą, kad būtų patogiau.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s4568

  • Tipas - Atvejais
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - viugreum