1pcs Helovinas Silikono Formos Halloween "PASIDARYK pats" Gipso Meno Amatų Vaškas Katė Formos Žvakė Muilo Priėmimo Epoksidinės Dervos Pelėsių Moliūgų Pelėsių

0 Klientų atsiliepimai
€9.39 €4.69
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1. Puikus Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš kokybiškos silikoninės, šių Helovinas žvakių formų, turi gerą lankstumą ir nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.Jos yra ekologiškos, plyšimui atsparus ir saugus naudoti.

2. Unikalių Savybių: Mūsų Helovinas formų funkcija yra unikalus ir kūrybinio moliūgų katės formos, kad prideda touch spryt į jūsų baisu dekoro.Aiškios tekstūros ir puikiai sklandžiai, išvaizda, savo žvakės, bus atrodo labiau patrauklus ir masinantis, nei bet kada anksčiau!

3. Platus taikymo Sritis: Panaudoti šių formų amatų daugybė Helovinas dekoracijas ir papuošalai su aromatizuoti žvakės, gipso, bandelių, šokolado, ar daugiau.Suporuoti juos su dervomis arba kitomis liejimo medžiagos atrakinti daugiau kūrybinio potencialo.Nesvarbu, namų dekoro, šalys, ar dovanos, šie pelėsiai, siūlome platų naudojimą ir yra puikus realizuoti savo vidinį menininko.

4. Veikia Lengvai: Mūsų Helovinas žvakių liejimo formos, kad crafting lengvas!Šių non-stick formų garantijų lengva išleidimo nepakenkiant gatavo produkto.Tiesiog supilkite į savo sudedamųjų dalių, galima nustatyti, ir de-pelėsiai, su lengvumu.Jokių skylių pramušimo arba priemonės yra reikalingos.

5. Gera Dovana Suteikia: Sukurti Unikalų Helovinas Žvakės su mūsų Pelėsis.Plėtoti praktinės įgūdžių ir nustebinti savo draugus su praktinių atostogų arba gimtadienio dovana.Puikiai tinka pradedantiesiems ir mėgėjams patiks "PASIDARYK pats" projektai.Užmegzti ilgalaikius prisiminimus su artimaisiais, o crafting unikalus žvakė kūriniai.

Aprašymas:

1. Gauti į Kalėdų dvasia su mūsų Maža Helovinas Žvakė Pelėsis.

2. Pagaminti iš gražaus, ne klijuoti gipso, šių formų nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

3. Būkite savo rankas-apie galimybes kuriant unikalų ir baisu žvakės.

4. Būtina turėti visus Helovinas entuziastas.

Specifikacija:

1. Medžiaga: Silikonas

2. Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Sąrašas:

1*Helovinas Pelėsių

Skelbimas:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s473244

  • Modelio Numeris - Helovinas Silikono Formos
  • Medžiaga - Silikono
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Formos - Gyvūnų
  • Dydis - 6.7x6.6x6cm