11Yard Aukso Kutas kalnų krištolas Grandinės Siūti Apvadu Pearl Zawalcowany Aplikacijos Grandinės Tinka Namų Dekoro

0 Klientų atsiliepimai
€57.48 €24.14
Spalva
Dydis:

11Yard Aukso Kutas kalnų krištolas Grandinės Siūti Apvadu Pearl Zawalcowany Aplikacijos Grandinės Tinka Namų Dekoro

Aukštos kokybės medžiaga: Ši siuvimo kutas grandinės yra pagamintas iš aukštos kokybės metalas+plastikas medžiagų, kuris yra patvarus, nėra lengva rūdžių, netoksiškas ir bekvapis, ir nebus nukristi virvę.Tik siūti, tai ant to, ką jūs norite, ir jūs galite užpildyti rankų darbo apdaila.

Išsamiai dydis: dydis kalnų krištolas kutas yra maždaug 0,71 cm (18 mm) pločio ir 0.31 cm (8 mm) storio, tinka siuvimo drabužiai, avalynė, užuolaidos, lempų gaubtai, stalo kraštus, šviestuvai, žvakės, vazos, buteliai, mobilieji telefonai, rankinės, ir įvairių namų dekoro.

Lengva naudoti: Jūs gausite roll 11 kiemas pearl kutas cirkonio papuošalai, kuri yra paprasta naudoti ir leidžia savo amatu projekto daugiau žavinga.Jis gali būti sumažinti bet kokio ilgio, beveik patenkinti visus jūsų poreikius.Galite laisvai demonstruoti savo dizaino talentus.

Keli naudoja: Šios dekoratyvinės juostelės gali būti taikoma įvairiais atvejais.Galite ne tik naudoti ją "PASIDARYK pats" juvelyrikos meno projektus ir vidaus apdailai, bet taip pat vestuvių pyragas apdaila, vestuvių vainikai, vestuvinės suknelės, arba bet kokių vestuvių dekoravimas, jūs galite įsivaizduoti.

Geriausia Dovana: Mūsų auksinis perlas granulių taurės grandinės gali būti puiki dovana tiems, kurie naudojasi "PASIDARYK pats" projektai, namų ir vestuvių papuošalai.Tai perfectchoice įvairių atostogų apdaila, nuotaka, skaros, kostiumai, ir nuotakos puokštės.Leiskite mėgautis įdomus "PASIDARYK pats" meno projektus kartu.

Spalva:aukso

Medžiagos:metalas+plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Pakraštyje kalnų krištolas Apdaila

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s476270

  • Medžiaga - stiklas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija