Masažas Muilo Pelėsių muilo silikono muilo pelėsių 4 dalių masažas muilo silikono "PASIDARYK pats" Rankų darbo Muilas Dėklas 3D Žvakė Pudingo Pyragas Visos

0 Klientų atsiliepimai
€15.04 €7.52
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1. Mėgaukitės Derva "PASIDARYK pats" Idėjų: Jūs galite naudoti silikono juostos masažas muilo pelėsių pasidalinti daugiau laiko su savo šeima ir padaryti unikalių dervos projektus su savo artimaisiais, draugais ar vaikais.

2. Puikus Silikono Medžiaga - "PASIDARYK pats" silikono juostos masažas muilo dervos pelėsių yra pagaminti iš silikono, naudojant pažangias technologijas, lankstus ir patvarus daugkartinio naudojimo, patvarus ir aukštos skaidrumo, ir lengva naudoti ir valyti.

3. Daugkartinio Naudojimo: silikono juostos masažas muilo pelėsių tinka dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagos, pvz., gipso, epoksidinė derva, cemento, betono, ir tt.Jūs galite pridėti blizgučiai, cirkonio ir blizgučiai.

4. Lengva Unmold: nelipnius paviršiaus ir lankstus, tiesiog paspauskite pirštais pop, lengva unmold ir švarus, silikono juostos masažas muilo pelėsių yra nepralaidūs, praktiški ir ilgaamžiai.

5. Puiki Dovana: Šie masažo muilo formos yra puiki dovana šeimai ir draugams.Ypač dervos amatų mėgėjai.Taip pat galite padaryti gatavi gaminiai, dovanos per Kalėdas, Motinos Dieną, Naujųjų Metų Dieną ir gimtadienius.

Aprašymas:

1. Muilas-priėmimo pelėsis yra orkaitė, mikrobangų krosnelė, šaldiklį ir plauti indaplovėje.Temperatūra nuo -104 iki +446 (nuo -40 iki +230 laipsnių Celsijaus).

2. Šis masažas silikono muilo pelėsių nebus įtrūkimai ar pertrauka, kaip sunku pp pelėsis.Jūs galite lengvai pašalinti keksiukai ar muilas.Lengva muilas ir švarus.

3. Silikono "PASIDARYK pats" Baras Muilas Lengvai Naminis Baras Muilo Receptas daro galutinis dovana kiekvienam kūrybos, kurių hobis yra muilo priėmimo

Savybės:

Medžiaga: Silikonas

Sąrašas:

1*Masažas Muilo Forma

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s525177

  • Medžiaga - Silikono
  • Rinkinys Tipas - no
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Masažas Muilo Forma
  • Tipas Didmeninės - no