Derva Statula Nykštukai Mini Girtas Gnome Juokinga Šildomi Sodas, Lauko Puošyba, Skulptūra Bonsai Dekoracija kieme priedai

0 Klientų atsiliepimai
€15.20 €7.59
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1.Gana Apdovanojimai: Girtas Nykštukas Sodo Nykštukai Papuošalai siūlome unikalią ir humoro prisiliesti prie jūsų lauko dekoro.Šiuos kvailas nykštukai atneš fantazija ir juokas su savo juokinga išraiškų ir pozų, todėl jūsų kieme įdomus ir maloni vieta visiems.

2.Tarnauti Ilgą Laiką: Pagaminti iš dervos, šie sodo nykštukai gali išgyventi bet kokiomis oro sąlygomis.Jie yra atsparus vandeniui, bekvapis, daugkartinio naudojimo, ir anti-rudenį.Mėgaukitės ilgalaikį sodo dekoro nesirūpindami išnykimo ar pažeidimo.

3.Puikus Kūrinys: girtas nykštukas sodo nykštukai papuošalai pristatyti išskirtinį informacija ir aukščiausios meistriškumo, suteikiant jiems galimybę eksponuoti unikalų ir realus žavesio.Šviesus ir patrauklių spalvų, sukurti apsvaiginimo ir kerintis, be jokių sodas.

4.Plačiai taikyti: Pridedant a touch fantazija, bet vietos, tai sodo nykštukai yra puiki vietą kiemuose, soduose, ir žolynams, taip pat gyvenamieji kambariai, miegamieji ir studijų kambariai.Jie papildo įvairių stilių, apdailos, su savo unikalų dizainą.

5.Puiki Dovana: Įleisti šiek tiek įdomus į jūsų sodą su šių Girtas Nykštukas Sodo Gnome Dekoracijas.Puikiai tinka visų amžiaus grupių ir kartų, kad jie labai puiki dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, ir gimtadienius.

Aprašymas:

Gyvinti savo kieme mūsų Girtas Nykštukai Sodo Dekoro!Puikus papildymas smagu savo lauko erdvę, šie nykštukai buvo naudojamas sodo puošmena ilgą laiką.Su jų realus poveikis, jie taip pat gali būti rodomas gyvenamieji kambariai, miegamieji ir studijų kambariai.Puiki dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, gimtadienio, ir dekoracijos.

Specifikacija:

1.Pavadinimas: Girtas Nykštukas Sodo Nykštukai Apdaila

2.Medžiaga: sintetinės dervos

3.dydis:

Mažas dydis(vid.)12.5*7*3.5 cm/4.92*2.76*1.38 cm

Didelis (vidut.)24*9*5cm/9.45*3.54*1.97 cm

4.Svoris: mažas dydis 125 g, didelio dydžio 360g

Pakavimo Sąrašas:

1 X Girtas Nykštukas Sodo Nykštukai Apdaila

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s534123

  • Stilius - Modernus Stilius
  • Yra Protingas Prietaisas - no
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - derva
  • Temos - Žmonės