Automobilį Atgal Raštas Kilimėlis withTouch Ekranas Multi Pocket Oksfordo Saugojimo Krepšys Vaikų Lopšelio Keliauja Priedai

0 Klientų atsiliepimai
€1.98 €1.30
Spalva
Dydis:

Savybės:

OOTDTY

Laikyti yourcar organizuoja ir apsaugoti savo sėdimos vietos su šį multi-funkcinis automobilį atgal saugojimo krepšys ir ateityje, mat.

Sukurta su daug kišenių skirtingų dydžių, tai saugojimo krepšys leidžia jums neatlys parduotuvėje kasdieniai daiktai, užkandžiai, vandens buteliai, ir daugiau, išlaikyti yourcar interjero tidyand griozdai nemokamai.

Puikiai tinka šeimoms, verslo ir taksi/ride dalis , šis universalus saugojimo krepšys yra idealfor kiekvienas, kuris turi organizuoti savo automobilį ir teikti keleivių patogumui.

Ar tai-šeimos išvyka ar verslo kelionę, šis automobilis atgal saugojimo krepšys yra puikus sprendimas lengva prieiga toessential elementus, užtikrinti švarią ir organizavo automobilių interjero.

Pagamintas iš tvirtos ir dėmėms atsparus oksfordo audinys, šis sulankstomas saugojimo krepšys yra ne tik praktiškas, bet taip pat lengva valyti, prižiūrėti savo patrauklios išvaizdos ir ilgalaikis naudojimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Oxford Medžiaga

Dydis:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Stilius: net kišenėje/didelis kišenėje

Spalva:Juoda

Komplektą Sudaro:

1x Automobilį Atgal Raštas

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s538298

  • Tipas - Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys
  • Kilmės - Žemyninė Kinija