Mezgimo Blokatoriai Nustatyti Nerūdijančio Plieno Mezgimo Blokavimo Kilimėliai ir Smeigtukai su 100 T-kaiščių Dydžiai Rankų darbo Amatų Blokavimo Įrankius

0 Klientų atsiliepimai
€27.04 €10.54
Spalva
Dydis:

Mezgimo Blokatoriai Nustatyti Nerūdijančio Plieno Mezgimo Blokavimo Kilimėliai ir Smeigtukai su 100 T-kaiščių Dydžiai Rankų darbo Amatų Blokavimo Įrankius

Kulka Taškų: 1.[ Puikios Kokybės Medžiagų], Blokavimo Kaiščiai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir PP medžiagų, yra aukštos kokybės ir patvarus ir gali būti naudojamas kelis kartus, dėl blokavimo motina.

2.[ Ideali Dovana Suteikia ] Mezgimo Blokatoriai tinka mezgimo mėgėjams, puikus Kalėdų, gimtadienio, padėkos dovana, tinka draugais, šeima, vaikai, kolegos.

3.[ Įvairių Paraiškų ] Blokavimas Smeigtukai Mezgimo puikiai dirbti su putų blokavimo valdyba, saugi ir sugriežtinti savo amatų lengvai, tinka blokavimas, mezgimo, nėrimo, nėriniai ar rankdarbiams projektus.

4.[ Veikia Lengvai ] Mezgimo Blokavimo Šukos ateina dėžutės lengva laikyti ir naudoti, keturių-adata ir aštuoni-adata Blokavimo Šukos lengviau ir greičiau pridėti knits blokavimo kilimėliai arba lentos.

5.[ Pilnas Komplektas ] Blokavimas Šukos yra 10*Blokavimo Šukos (4-pin), 15*Blokavimo Šukos (8-pin), 100*T-pins ir instrukcija, kuri padės jums pradėti greitai, pakankamai praktinės mezgimo.

Aprašymas:

Blokavimo Šukos yra 10*Blokavimo Šukos (4-pin), 15*Blokavimo Šukos (8-pin), 100*T-pins ir instrukcija, kuri padės jums pradėti greitai, pakankamai praktinės mezgimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mezgimo Blokavimo Šukos Rinkinys

Medžiaga: plastikas, metalas

spalva: Balta

Svoris: apie 300g/box

Didelis dydis: aštuoni adatos, apie 73*45mm/2.87*1.77 colių (adatos ilgis 20mm/0.78 colio)

Mažas dydis: keturias adatas, apie 35*45mm/1.37*1.77 colių (adatos ilgis 20mm/0.78 colio)

Pakavimo Sąrašas:

25pcs*Mezgimas Blokavimo Šukos

100vnt*T-pins

1pcs*naudojimo Instrukcija

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s543164

  • Naudoti - Mezgimo
  • Rinkinys Tipas - Taip
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Įrankių Rinkiniai
  • Medžiaga - Nerūdijančio Plieno