1Pc Gerai Pasisekė, Golden Dragon Kinų Zodiako Dvylika Statula Aukso Drakono Statula Gyvūnų Skulptūros Figūrėlės Darbastalio Apdaila

0 Klientų atsiliepimai
€18.39 €11.03
Spalva
Dydis:

Aprašymas:

Savybės:

Išskirtinį Meistriškumą: Kiekvienas kinų zodiako aukso drakono statula yra kruopščiai paruošta su dėmesį į detales, todėl nuostabiu kolekcines, statulėlės, bet drakonas entuziastas ar feng shui specialistas.

Geros Kloties ženklas: kinų zodiako drakonas yra galingas simbolis laimę ir sėkmę, todėl tai puiki dovana housewarming ar kaip gimtadienio ar naujųjų metų dovana tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Universalus Dekoras: Tai patvarus modeliavimas kinų drakonas ornamentas yra puikus puošia kambarį patalpas arba kaip dekoratyvinis modelio staliniai, pridedant elegantiškas prisiliesti prie bet kokios aplinkos.

Aukščiausios Kokybės Medžiagos: dragon figūrėlės yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagų, užtikrinti ilgaamžiškumą ir nesenstantis estetinės, kad papildo bet kokio interjero puošimas.

Feng Shui Enhancement: kinijos feng shui drakono statula ne tik tarnauja kaip puikus stalo dekoras, bet taip pat duoda teigiamų energyto bet ploto, todėl mąstantis ir prasminga dovana.

Specifikacija:

Medžiaga: Žalvaris

Dydis: 22.5*1.9 cm

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro:

1*Papuošalai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s547224

  • Medžiaga - Metalo
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - ACRDDK