Automobilių Oro Gaiviklis, Aliejus Difuzoriaus | 3 Režimai " Smart Aromaterapija Purškimo Tipo C Įkrovimo Su Reguliuojamu Šviesos | Automobilių Interjeras

0 Klientų atsiliepimai
€31.78 €15.89
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1.Apakinti Atmosferą: Mėgautis raminančiu ir gražūs ratai su šio automobilio drėkintuvas difuzorius.Spinduliuojantis įtaigus žvaigždžių projekcija ir phantom, aplinkos šviesos, jis sukuria aplinka, svajinga, kad gerina savo vairavimo malonumą ir pakelia nuotaiką.

2.Kvapo Valiklis: Pakelti savo važinėti su mūsų automobilių drėkintuvas difuzorius.Ultragarso garinimo technologija, paverčiančia kvapas aliejaus į drėkina rūkas, sukurti malonų ir sveiką atmosferą savo transporto priemonės.

3.Ilgą Laiką Dirbant: Su įkrovimo 500mAh ličio baterijos ir Tipo C sąsaja, mūsų automobilių drėkintuvas difuzoriaus eiga laidas-nemokamai, pristatymas valandą rūkas gamybos.Vengti žuvo automobilio kroviklis USB sąsaja ir jį pasiimti bet kur jūs einate.Išlaikyti savo transporto priemonės, aplinkos, puikiai, sudrėkintas net į ilgas keliones.

4.Sveikos Aromatas: Mūsų automobilių drėkintuvas difuzorius naudoja natūralių augalų ekstraktai išleisti gaivus, švarus aromatas, kuris pašalina kvapus ir kenksmingų medžiagų į orą.Vaikai gali būti ramūs, žinodami, kad jis yra saugus šeimos.Mėgaukitės augalų-powered komfortą ir rūpinkitės savo šeimos sveikata kas per ratai.

5.Realiuoju Laiku Stebėti: Šis automobilis drėkintuvas difuzorius savybės aliuminio lydinio medžiagos ir vizualizaciją langas, kuris leidžia jums stebėti suma kvapas naftos realiu laiku.Jis tinka automobilyje ir namuose, sukuriant malonią ir atpalaiduojančią atmosferą.

Paversti savo automobilio arba namų į atpalaiduojantį šventyklą su mūsų ultragarsinė automobilio oro gaiviklis difuzorius.Su akinantys žvaigždžių šviesos, mėgautis ilgalaikiu, aromatiniai kvapai ramioje aplinkoje.Įkraunamąją bateriją užtikrina naudojimo valandas on-the-go.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: automobilių drėkintuvas difuzorius

Apmokėjimo būdas: Tipas-C įkrovimo sąsają

Aromato Talpa: 50ML

Baterijos talpa: 500mAh

Taikoma scena: automobilių/home

Produkto spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

automobilių drėkintuvas difuzorius*1

kvapas aliejaus*1

Pastaba:

3 režimai: intensyvumas kvapas yra koreguojama bus, protingas keitimas purškimo laiką, susitikti skirtingo intensyvumo parinktis

01 Protingas Režimas: Protingas purškimo, kvepalų, pirmą storio ir tada žibintas, protingas patikrinti, automatinis išjungimas

02 Aišku režimas: 7 minučių purkšti vieną kartą nustoti dirbti po 4 valandas.

03 Stiprus kvepalų režimas: 3 minučių purkšti vieną kartą nustoti dirbti po 4 valandas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s551078

  • Specialios Funkcijos - ype-C Įkrovimo Su Reguliuojamu Šviesos
  • Elemento Plotis - 6cm
  • Modelio Pavadinimas - Automobilių Oro Gaiviklis, Aliejus Difuzoriaus
  • Elemento Aukštis - 11cm
  • Tipas - Oro Gaiviklis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas - Oro Gaiviklis
  • Elemento Ilgio - 6cm
  • Formos - Kietas
  • Prekės Svoris - 420g