Sūpynės Automobilių Pakabukas Galinio Vaizdo Veidrodėlis Automobilių Pakabukas Dervos Girliandos Auto Interjero Papuošalas Kūrybos Supasi Mergina Stiliaus Ornamentu

0 Klientų atsiliepimai
€10.91
Spalva
Dydis:

Aprašymas:

Automobilio Galinio vaizdo Veidrodėlis Pakabukas yra kilpos ir gražus automobilis apdaila.Cool Mergaitė Supasi Automobilio Interjero Aksesuarų bus pridėti šiek tiek įdomus jūsų kelionės, Kai esate skubėti, dirbti arba įstrigo eismo.Jūs galite patalpinti jį bet kur jums patinka, pavyzdžiui, automobilio, biuro, virtuvės, vonios kambarys, ir net spinta.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Sūpynės Mergaitė Automobilį Pakabukas

Dydis: apie 4*3.5*5cm/1.57*1.38*1.97 colių

Svoris: apie 20g

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodėlis Pakabukas*1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Mielas Automobilių Ornamentas: Galinio vaizdo Veidrodis, Automobilių Pakabukas pat gali sumažinti vairuotojo regėjimo nuovargis ir padidinti saugą.Su supasi mergina dizainą, jis atrodo įdomus.

2.Puikus Medžiaga: Automobilių Pakabukas už galinio vaizdo Veidrodėliai yra patvarus, su puikios derva medžiaga.Ši apdaila yra ne taip lengva nutraukti, turi sklandžiai kraštai, ir turi gražią išvaizdą.

3.Stabilus Automobilis Pakabukas: Automobilio Galinio vaizdo Veidrodėlis Pakabukas yra puikūs ir gali būti naudojamas su savimi.Jūs gausite 1 Mergaitė Automobilį Žavesio ir pridėti įdomus jūsų automobilį.

4.Keli Naudoja: Cute Girl Automobilių Pakabukas Ornamentas yra keli būdai, kurie yra tinkami automobiliai, sunkvežimiai, mikroautobusai ir kt.Taip pat ji gali būti naudojama papuošti savo biurą, rašomasis stalas, svetainė, miegamasis, kuprinė, ir kitose vietose.

5.Prasminga Dovana: Noriu prasmingą dovaną?Automobilio Galinio vaizdo Pakabukas-tai unikali dovana, kad jūsų šeima gali augti su gražių prisiminimų, kuriant išskirtinę kolekciją dekoracijos.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s552382

  • Pagrindinė Medžiaga - derva
  • Kilmės - Žemyninė Kinija