Pūsti Kibirai 4pcs Laimingų Naujųjų Metų Šventinis Užkandis Saugojimo Organizatorius Sporto Renginys, Pūsti Dėžės, Konteinerio Naujųjų Metų Šalies Naudai

0 Klientų atsiliepimai
€7.37 €3.69
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1.Švenčių ir Įdomus: Tai pūsti popieriaus dėžės yra skirtos Naujųjų Metų šventė, ir leidžia jums užpildyti juos su skanus, kukurūzų spragėsių.Jie pridėti įdomus ir atmosferą, kad jūsų šalis su savo spalvingas ir linksmas dizainas.

2.Šalis Apdaila: Popieriaus pūsti krepšiai ne tik tarnauti kaip užkandis konteinerių, tačiau taip pat puikiai atitinka savo šaliai temą ir siužetą su savo spalvingas ir šventinis dizainas.

3.Nauji Metai Įdomus: Atneš jums daug Naujų Metų, džiaugsmas su šių kūrybiškų ir įdomių pūsti gydyti krepšiai išspausdintas su įvairių Naujų Metų elementų, siūlanti šventinę ir spalvų dizainas.

4.Šventinė ir Šilta: Šių pūsti popieriaus dėžės yra skirtos sukurti šiltą ir džiaugsmingų Naujųjų Metų atmosferą, puikiai tinka namuose ir šalys.Patiks pūsti su savo draugais ir šeima šių spalvinga spragėsių maišelius šalis.

5.Tvirtas ir Patvarus: Šių pūsti gydyti dėžės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, popieriaus, nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.Jie yra saugūs naudoti ir gali turėti turtinga suma pūsti.

Informacija:

Ruoškitės švęsti Naujųjų Metų su šiais tvirtas pūsti gydyti krepšiai!Specialiai jūsų šalis turi šiuos popierius spragėsių maišelius, kad puikus užkandis bako ir daugiau.Ar tai jūsų kitą filmą naktį ar kultūriniuose renginiuose, šių pūsti maišeliai yra būtina turėti, be savo šalies prekes!

Techniniai duomenys:

1. Produkto pavadinimas: kukurūzų lauke

2. Dydis (Po išskleidimas)

3. viršaus plotis apie 6cm/2.36 colių,

4. dugno plotis apie 6cm/2.36 colių,

5. didžiausias aukštis-apie 14,8 cm/5.83 cm

6. Specifikacijos: 4pcs

7. Svoris: apie 68g už vienetą

8. Taikoma šventės: gimtadieniai, naujieji Metai, Pavasario Festivalis

Pakavimo Sąrašas:

4pcs* Pūsti popieriaus dėžės

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s6744

  • Modelio Numeris - Pūsti Popieriaus Dėžės
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Putų Popieriaus
  • Skaičius, Vnt - 4PCS
  • Modelis - vientisos spalvos
  • Proga - Naujieji Metai