Pirštu Paramos Rankovės Apsauginės Piršto Mova Pirštų Suspaudimo Įvorė, Krepšinio, Tinklinio, Teniso, Golfo Ir Mankšta

0 Klientų atsiliepimai
€1.61 €0.59
Spalva
Dydis:

Mūsų pirštų stabilizatorius įtvaras suteikia švelniai paramą ir vidutinio suspaudimo, todėl jis idealiai tinka tiems, su pirštu diskomfortą.Tai nėra lengva paslysti ar krūva iki, užtikrinant nepertraukiamą naudojimą.Šis universalus petnešomis yra puikiai tinka tiek kairės ir dešinės rankos ir tinka įvairių piršto dydžio.Idealiai tinka moterims, tai taip pat plačiai taikoma tiems, kurie ieško pridėta pagalbos su pirštu stabilumą.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Sporto pirštų apsaugai

Specifikacijos: Vienu pirštu (M, L) Dviem pirštais (M, L)

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nailonas, OK medžiaga, nailonas

Svoris:

apie 2.7 g, M dydžio, vieno piršto įtvaras

apie 3,2 g, L dydžio vieno piršto įtvaras

apie 4.1 g M dydžio dukart piršto įtvaras

apie 4.3 g L dydis dukart piršto įtvaras

Pakavimo Sąrašas:

1pc piršto paramos petnešomis

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Vidutinio Suspaudimo: Mūsų pirštų paramos įtvaras suteikia švelniai paramą ir vidutinio suspaudimo, kad efektyviai sumažina piršto diskomfortą, suteikiant jums patogiai jaustis, bei suteikti pagalbą nuo diskomforto.

2.Kvėpuojantis ir Saugus: Pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, šis daugkartinio naudojimo piršto paramos petnešomis nebus paslysti ar krūva iki.Tai galima skalbti ir yra kompaktiško dydžio, už be jokio vargo saugojimo ir patogu naudoti.

3.Plačiai Taikoma): Ar jūs žaisti krepšinį, tinklinį, tenisą, , golf", arba bet kuris kitas sportas, tai pirštu paramos petnešomis gali padėti išvengti nelaimingų atsitikimų.Ji yra plačiai taikomos skirtingos piršto dydžių ir formų.

4.Patogus Naudoti: atsisveikinti su pirštu diskomfortas su šiuo reguliuojamas suspaudimas piršto paramos rankovėmis, kuris tinka jūsų smiliumi, didžiuoju pirštu, bevardis pirštas, mažai pirštų arba nykščio piršto iš kairės ar dešinės rankos.Mėgaukitės komfortu ir paramą visą parą!

5.Puiki Dovana Variantas: Tai pirštą paramos petnešomis sutalpinti į aktyvaus jaunimo išlaikyti savo pirštu apsaugota ir patogiai.Su minkšta ir kvėpuojanti medžiaga, tai suteikia aptemptas ir saugi, yra tinkami lengvai pirštu diskomfortą, todėl mąstantis dovanų pasirinkimas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s7145

  • Modelio Numeris - Pirštu Paramos Petnešomis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija