Aukso Vedybos Knygų Asmeninį Vedybos Knygelių Užsakymą Vestuvių Priesaiką Knygų Rinkinį, Jo ir Autorystė Vedybos Knygų Vedybos Knygų Asmeninį Vestuvių G

0 Klientų atsiliepimai
€30.79 €25.24
Spalva
Dydis:

[ KAIP UŽSAKYTI ]

Kai jūs pasirinkote savo knygos puslapį funkcijos, atlikite pridedant knygą į jūsų krepšelį arba pirkti dabar.Ten bus pažymi langelį naudoti įvesdami reikiamą informaciją, susijusią su šio projekto.Įsitikinkite, kad įtraukti šiuos:

Įvesk savo knygas:

- Du vardai

- Vestuvių Datos

- Viršelio spalvą ir Teksto spalva (ateis, kaip 1-os nuotraukos, jei nėra nurodyta)

Prašome įtraukti geriausius kontaktinę informaciją (el. paštas), kad galėtume su jumis susisiekti dėl įrodymų, patvirtinimų.

Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite užsisakyti tiesiogiai ir siųsti pranešimus į mus tiesiogiai.Mes gali spausdinti bet kalba taip, kaip jums patinka.

Grąžinti Spalva Diagramos vaizdus.Prašome atkreipti dėmesį, kad spalva ekrane gali skirtis tarp skirtingų monitorių, dėl šiek tiek skiriasi online peržiūra ir atspausdintą produkto.Prašome į tai atsižvelgti ir pateikiant užsakymą.

Patikrinkite, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra adresas norite, kad jūsų knygos išvežamos į negalime pakeisti adresus, kai sprendimas yra priimtas.

Medžiagos: Tikro Aukso Folija Vedybos Knygų, Aukso Folija Įžadą, Bukletai, Įžadas Knygų Su Aukso Folija, Pasirinktines Spalvas, Aukso Folija, Sidabro Folija, Rožinė Aukso Folija, Įžadas Knygų Rinkinys, 2, Prabanga, Įžadas Knyga Rinkinys

Mūsų prabangių vestuvių priesaiką knygos yra sukurta brides & jaunieji-į-bus, kurie vertina unikalus ir mąstantis dizainas.Šių luxe vedybos brošiūros yra puikus būdas pakelti jūsų vestuvių ceremonija ir susieti savo spalvų paletę.Unikalus būdas lobis jūsų vestuvių dieną žada vienas kitą.

H O W .I T .W O R K S

. VIETA JŪSŲ UŽSAKYMĄ

Pasirinkti viršelio spalvą ir folijos spalva, pridėti jūsų unikalius duomenis stiliaus nustat laukelyje ir patalpinti jūsų užsakymą.

. DIZAINAS + ĮRODYMAS

Mes dirbame mūsų magija ir sukurkite savo unikalų vedybos knygos dizaino.Jūs gausite įrodymų patikrinimo per 1-2 darbo dienas.Jūs leiskite mums žinoti, jei visi pakeitimai yra būtini.

. PATVIRTINIMO + GAMYBA

Kai esi 100% laiminga su galutinio rezultato, mes užbaigs pažadėjo knygų gamyba.Gamybos (laiko, kad knygos) gali būti tarp 1-3 darbo dienas.

A B U .T H E .B O O K S

. KNYGOS DYDIS

Mūsų vedybos knygos yra 4x5.5"

. APIMA

Balno susiuvami knygelių su minkšta, aksominė matinė apdaila.

. FOLIJA

Prabanga iškėlė folijavimas yra aukso, sidabro ir rožinė aukso apdaila.

. VIDINIŲ PUSLAPIŲ

24 vidinių puslapių.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s7478

  • Kilmės - Žemyninė Kinija