ADULTING YRA SUNKU 2024 12 KALENDORINIŲ Mėnesių), Grafiką, Popieriaus Kalendorius 2024 Puikus Pooping Juokinga Dovana, Namų

0 Klientų atsiliepimai
€10.78 €7.87
Spalva
Dydis:

DIENOS NUOTAIKA: Kartais reikia išreikšti savo tikruosius jausmus ir tai kraft stalinis kalendorius daro tai už jus!Kiekviename puslapyje pavaizduotas juokinga mintis su šiek tiek pasukti ir yra pilnas sarkazmo.Tai daro puiki dovana visiems, kurie myli anit-teiginiais!

ORGANIZACIJOS ESMĘ: padedamas pridedami kartono molbertas ir bazė, lengvai rodyti šį 12 mėnesių kalendoriaus jūsų biure ar namuose.Unikalus derinys, funkcionalumas ir stilius leidžia lengvai nuoroda į datą, o balinimo iki jūsų dieną!

PAPRASTAS DIZAINAS: "Šis kalendorius apima mėnesių, sausio 2024 iki gruodžio 2024, todėl jūs galite likti organizuojamas ištisus metus.Kiekvienos dienos šiokiadieniais-ir kartu savaitgalis-puslapiai, kuriuos lengva nuplėšti ir būti iškloti pastabos skirsnis ant nugaros!

AUKŠTOS KOKYBĖS: 20 x 30 cm stalinis kalendorius ne tik atrodyti gerai-tai taip pat patvarus!Storas popierius leidžia rašyti su savo mėgstamą plunksnakočiai ir pieštukai be tepamas, kraujavimas per, arba smudging.Jūs turite tai iki pat paskutinės dienos!

dydis: 20 x 30 cm

Medžiaga: Popierius

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x ADULTING YRA SUNKU 2024 KALENDORIUS

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s77502

  • Kilmės - Žemyninė Kinija