Kuokštelinių Lako Nuėmikliu Sunkiųjų Nagų Kamščiatraukis Priemonė, Baldiniai Pluoštai Valikliai Pašalinimas Nagai Kuokštelinių Traukiant Su Ergonomiškas Įrankis

0 Klientų atsiliepimai
€0.87 €0.61
Spalva
Dydis:

Šis Sunkiųjų Kuokštelinių Valiklis yra praktiška ir lengva dirbti su savo kompaktiško dydžio.Tai nėra lengva sulenkti ir galima lengvai nuimti nagus, todėl jis puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.Gauti savo kuokštelinių pašalinti padaryta su paprastumas ir efektyvumas su šiuo produktu.

Pavadinimas: Sunkiųjų Kuokštelinių Valiklis

Spalva: geltona juoda, raudona

Svoris: 85g

Gaminio dydis: (vidut.)16.2*3.1*3.7 cm/6.38*1.22*1.46 cm

Paketų Sąrašo:

Sunkiųjų Kuokštelinių Valiklis 81

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Revoliucinis Nagų Gavyba: Pašalinti užsispyręs nagai lengvai, naudojant šią sunkiųjų kuokštelinių valiklis!Jos svirties principas pagrįstas dizainas, kartu su neslidžios ir ergonomiškos lenktas gumos rankena užtikrina maksimalų efektyvumą ir komfortą.Patvarus metalinis vadovas užtikrina ilgalaikį efektyvumą, be jokių lenkimo.

2.Padidintas Našumas: teikiant didesnę vinių ištraukimas, šis Sunkiųjų Kuokštelinių Valiklis pagreitina nagų kėlimo labiau efektyvus ir patogus patirtis.Jo galingas nagų kėlimo mechanizmas, taupo jūsų laiką ir energiją, ir jo didelis rankena užtikrina paprastą naudojimą, o pašalinti nagai.

3.Patobulintas Dizainas: dėl jo ergonomiško dizaino, šis sunkiųjų kuokštelinių valiklis suteikia puikų komfortą, net ir per ilgesnį naudojimo.Tvirtas metalo burną užtikrina lengvą ir veiksmingą kuokštelinių šalinimo, sutaupyti laiko ir pastangų.Plius, tai, pastatytas paskutinis!

4.Lengva Valdyti: Šis Sunkiųjų Kuokštelinių Valiklis gauna atsikratyti nagai greitai, sutaupant laiko ir vargo.Jo patogus dizainas apima rankena ir patarimas paprastas tvirtinimo ir kėlimo nails.By daryti tam tikra jėga, jūs galite lengvai pašalinti vinis, todėl praktinė ir veiksminga.

5.Lengvas ir Nešiojamas: Šis sunkiųjų kuokštelinių valiklis yra lengva atlikti įrankis jūsų krepšyje ar kišenėje.Jo kompaktiškas dydis neužima daug vietos ir turi lengvai ranka.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s77991

  • Kilmės - Žemyninė Kinija