Kalėdų Unikalus Pinigų Turėtojas Kalėdų Pinigų Turėtojų Už Pinigus Kūrybos Pinigų Turėtojas Palaiminimai Gali Būti Parašytas Ant Nugaros

0 Klientų atsiliepimai
€1.01 €0.70
Spalva
Dydis:

Skleisti džiaugsmą dėl atostogų sezoną su mūsų unikali Kalėdų pinigų turėtojas!Jis gali lengvai tilpti banknotų bet kokio nominalo ir ateina su švenčių pakabukas kad galite piešti ar rašyti tekstą ant nugaros.Puikus būdas pasidalinti Kalėdų vaišės ir puiki dovana visiems, kurie myli naujovė dovanos.Plius, tai lengva nustatyti ir naudoti visus jūsų atostogų poreikius!

Pavadinimas: Kalėdų unikalų piniginės

Medžiaga: mediena

Dydis: 10cm/3.9.

Svoris: 13g

Sąrašas:

Kalėdų unikalus pinigų turėtojas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Turi apvalių šokolado: Šis Kalėdų unikalus pinigų turėtojas turi unikalų piniginės dizainas, kuris gali turėti apvalių šokolado, pinigų klipas, ir šokolado laikymo.Ji taip pat gali sutalpinti banknotų bet kokio nominalo.

2.Kalėdų Vaišės: Atnešti džiaugsmą dėl atostogų sezoną, šį unikalų pinigų turėtojas.Pakabinti jį ant savo Kalėdų medžio ar sienos skleisti šilumą ir dvasia Kalėdų.

3.Lanksčių ekranų Pasirinkimas: Pakimba arba ekranas Kalėdų unikalus pinigų turėtojas kur jums patinka.Roll up pinigų, įdėkite ją į kortelės lizdą, ir pritvirtinkite jį su paprasta naudoti priemonė.

4.Piešti ar rašyti tekstą: Išlaisvinkite savo vaizduotę su mūsų Kalėdų unikalus pinigų turėtojas.Rašyti pageidavimus ar piešti ant nugaros su dažų ar lentos pen unikalus touch.

5.Naujovė Dovanų Idėją: Pristatyti jūsų artimuosius su kažkuo unikalus ir švenčių.Kalėdų tematikos pinigų turėtojas.Tai universalus, kaip gimtadienis, baigimo dovana, Kalėdinė dovana, naujovė, dovana, ar šalies naudai.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s8029

  • Modelio Numeris - Kalėdų Unikalus Pinigų Turėtojas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Popierius
  • Rinkinys Tipas - no
  • Produkto Tipas - Dovanų Maišeliai & Laikikliai
  • Tipas Didmeninės - no