6PCS 2024 Pavasario Šventė Raudona Vokai Animacinių filmų Mielas Drakonas Modelio Sėkmės Pinigų Vokai Pasisekė Pinigų Kišenėje Naujųjų Metų Prekes

0 Klientų atsiliepimai
€3.85 €2.66
Spalva
Dydis:

Naujos ir aukštos kokybės!

Aprašymas:

1. Unikalus dizainas: Šis raudonas paketas 2024 metų Dragon priima unikalią animaciją drakonas dizainas, kuris yra pilnas gyvybingumo ir įdomus.Ji yra ne tik tinka vaikams, bet taip pat traukia jauni žmonės.

2. Aukštos kokybės medžiagos: mūsų raudona vokai yra pagaminti iš aukštos kokybės popieriaus.Kruopščiai amatų daro raudona vokai tvirtas ir gražus.Ji gali būti geriausias pasirinkimas premiją, verslo dovana ar Naujųjų Metų raudoną voką.

3. Kultūros patirtį: Kinų zodiako ženklas yra unikalus kultūros simbolis Kinijoje.Naudojant raudoną voką Kinų zodiako ženklas gali ne tik perteikti palaiminimus, bet taip pat padidinti suprasti Kinų kultūrą.

4. Limited edition kolekcija: nuo Kinų zodiako ženklas keičia kasmet, tai raudonas vokas metų Dragon 2024 m. gali būti naudojamos kaip limited edition kolekcija ir turi tam tikrų kolekcijos vertę.

5. Puiki dovana: Šis animacinių filmų drakono metai zodiako raudona paketas yra puiki dovana Naujųjų Metų, Pavasario Šventė, gimtadienis ar bet kokia šventė.Ji suteiks begalinį džiaugsmą ir unikalus staigmena imtuvas.

Savybės:

1. Švęsti Kinų Naujųjų Metų: Šių raudonas vokas vokai yra puikus švenčia 2024 Kinų Zodiako Metai Drakonas, tinkamas būti pateiktas per Kinų Naujųjų Metų švenčių palinkėti kitiems sėkmės ateinančiais metais.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų dragon sėkmės, pinigų, vokai, pagaminti iš aukštos kokybės raudonos spalvos kartono medžiaga, kuri suteikia tvirtas ir patikimas jaustis, tvirtos ir nėra lengvai neplyštų ar žalą.

3. Unikalus dizainas: Šie vokai funkcija gražus ir švenčių drakonas dizainas, atstovaujančių 2024 metų Kinų Zodiako ženklas.Energingas spalvas ir modelius yra tikras malonumas jūsų gavėjams ir sustiprinti švenčių dvasią.

4. Universalus: Be to, tinka Kinų naujieji Metai, šie vokai taip pat gali būti naudojama kitoms progoms, tokioms kaip gimtadieniai, vestuvės ir kitos šventės, prasmingai ir tradicinis būdas duoti dovanas, tokias kaip pinigai, banknotai, arba simbolinių elementų.

5. Pakuotėje 6: Kiekvienas pirkimas yra 6 dragon pinigų vokai jums išplatinti jūsų draugai ir šeima.Mėgautis tradicija dovanų duoti su šiuo pack gražiai suprojektuota ir kultūriškai reikšmingą vokai.

Medžiaga: Raudona kartono

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Nuoroda nuotrauką

Komplektą sudaro: 6PCS

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s8139

  • Prekės Pavadinimas - SD&HI
  • Kilmės - Žemyninė Kinija