Mini RC Kišenėje Robotas Vaikams Su Interaktyvaus Dialogo Pokalbių, Balso Atpažinimas, Pokalbių Įrašymo, Dainavimas& Šokiai

0 Klientų atsiliepimai
€16.37 €11.46
Spalva
Dydis:

Mini RC Kišenėje Robotas Vaikams Su Interaktyvaus Dialogo Pokalbių, Balso Atpažinimas, Pokalbių Įrašymo, Dainavimas& Šokių Smart išvaizda - robotas yra mini dydžio 3.54 colių Kad jūs galite turėti jį į rankas, ji yra naujausias leidimas iki 2018 m. Roboto akys flash laimingai, kai gavo skirtingas komandas; ginklų robotas gali pasukti lanksčiai

kartojimo režimą-kišenėje robotas gali įrašyti savo balsą ir pakartokite, kad jus su robotų garso efektų, nėra triukšminga.

pokalbio režimu-justs pasikalbėti su juo, mielas robotas galėtų atpažinti balso ir atsakymas jums, geras kompanionas, kai vieni.

Pramogų režimas - robotas gali skaidrę, dainuoti ir šokio, pasakoti istorijas.Kt.

lengva nešti-pro diržo skylės ant galvos, arba tiesiog įdėti jį į savo kišenę, mažas robotas gali būti bet kur.Geriausia dovana vaikams", birtay, Kalėdų ir kt.

spalva:balta

Medžiaga:plastikas

dydis:6.5*5*8.5 CM

Pakuotės Turinys:

1*Kišenėje Robotas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s8476

  • Elemento Tipas - Vinilinė Lėlė
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius - 18+, 14+y