5vnt Ištraukiama Ženklelis Ritės Laikiklį, Drugelis Rankų darbo Bling kalnų krištolas ID Ženklelį Turėtojų Įrašą, Savanorių Slaugytojų

0 Klientų atsiliepimai
€17.29 €12.10
Spalva
Dydis:

Pakankamo kiekio ir įvairių stilių: gausite 5 skirtingų formų kalnų krištolas ištraukiama ženklelio turėtojams ir iš viso, kuri suteiks jums su įvairių stilių ir pakankamas kiekis, kad atitiktų jūsų įvairių dėvėti stilių ir kasdienius poreikius; be To, šių cute ID ženklelio turėtojams yra lengvas ir lengvai atlikti, gražus moterų ir mergaičių.

Subtilus ir stilingas: šie cute ID ženklelis ritės būna 5 subtilaus dizaino, su bling kalnų krištolas apdaila ir gražių formų, pavadinimas ženklelis turėtojas atrodo taip elegantiška ir stilinga, kurie praskaidrina nuotaiką ir priduria, Paspauskite "glamūras" į savo aprangą.

Kokybės medžiaga: diržo klipas ištraukiama ženklelis ritės yra daugiausia pagaminti iš kokybiškų Metalo ir plastiko, ateina su atnaujintais tvirto nailono virvutės, kad yra super dėvėti, atsparus ir patvarus, yra pakankamai tvirtas, tarnaus ilgą laiką, ir prašmatnus ir elegantiškas ieškote daro juos lengva suderinti su dauguma uniformas.

Dydis informacija: ženklelis ritės laikiklį su 360 laipsnių pasukama aligatorius įrašą galima lengvai ir tvirtai prie jo kišenėje ar apykaklės jūsų drabužiai; Ir ištraukiamas laidas gali pratęsti iki apytiksl. 24 coliai/ 60 cm, kuris leidžia lengvai nuskaityti asmens TAPATYBĖS kortelę, jūs neturite imtis išjungti ženklelį ar pasilenkti.

Plačiai taikomas: ženklelis ritės yra gražus, mokytojams, studentams, gydytojams, slaugytojams, savanoriai, padavėjos, raštinės darbuotojai, lauko entuziastai ir t.t.; Šių kalnų krištolas ženklelis ritės laikikliai yra ne tik geri pagalbininkai ūkyje ID korteles ir pavadinimas korteles, tačiau taip pat subtilus ir praktinės dovanos tiems, kuriems jų reikia.

Taikoma kartų:

Šių gražių ženklelio turėtojams yra tinkamos įvairioms progoms, pavyzdžiui, konferencijos, parodos, koncertai, biuruose, ligoninėse, išvykos, renginiai ir t.t.

Geras pagalbininkas:

Bagažo ženklelis turėtojas yra šviesos svorio, tinkamo dydžio ir žavinga išvaizda, lengva nešiotis ir laikyti, nebus užimti daug vietos, ji suteikia jums paprastas būdas, kad asmens TAPATYBĖS kortelė, ženklelis, name tag ir daugiau.

dydis:Skersmuo nugaros sagties 3.2 cm

Medžiaga:Metalas, plastikas

spalva:Įvairiaspalvis

Pakuotės Turinys:

5 x Drugelis Ženklelis Ritės Ištraukiama

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s9800

  • Kilmės - Žemyninė Kinija