3X Magnetinio Failo Savininkas - Magnetinis Popieriaus Laikiklis, Kišenė Organizatorius Biuro Reikmenų Laikymo Pašto Organizatorius

0 Klientų atsiliepimai
€36.81 €24.29
Spalva
Dydis:

STIPRŪS MAGNETAI: Saugiai prisitvirtina prie metalinio paviršiaus (be slydimo ir kritimo.Tokių kaip šaldytuvai, failo spintos ir kiti metaliniai paviršiai.

GRIOZDAI NEMOKAMAI: Laikyti svarbius laiškus, dokumentus, sąskaitas, kuponai ,receptai ,lankstinukai ir dokumentus, organizuoja ir lengva naudotis šioje Magnetinio Failą Turėtojas ir prie plieno paviršiaus.

DIDELĖS TALPOS: Laikykite office produktų, pavyzdžiui, popierius, pieštukai, liniuotės, žirklės arba klavišus arba namuose daiktų, pavyzdžiui, memus, kvitų ir daugiau.Puikiai tinka laikyti lenta priedus, pavyzdžiui, sausas ištrinti žymekliai ar rašikliai.

LENGVA ĮDIEGTI: Laikyti svarbius dokumentus ir dokumentus, teisės pasiekiamas su mūsų patogus magnetinis kišenes ir padėti išlaikyti darbo vietos tvarkingai organizuotas ir lengva rasti failą .

MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės PP, nėra lengva iš formos.Magnetinio ant nugaros, patvarus, stury,jokio kvapo, netoksiškas; Jie gali padėti jūsų kambariai atrodo labiau organizuotas ir palaikykite svoris 2.2 lb.

Aprašymas

Padarytą su aukštos kokybės medžiaga, stilinga išvaizda ir novatoriškas dizainas, Magnetinio Žymeklis Turėtojas yra puikus derinys elegancija ir funkcionalumas.

Ypatybė:

Pakankamai Talpa: Dydis L Failą turėtojai rungtynės puikiai , galite tvarkyti visus stalas, skaitiklis, odininkas, arba stalo namuose ar biure ir mokyklos ar pakankamai Didelis, kad parduotuvėje rašikliai,A4 Paperand kai kuponus.Tai turi tvirtai į savo šaldytuvo dureles ir nebuvo biudžetą colio .Naudojimas: Tvirtai prisitvirtina prie visų magnetinių glassboards ir interaktyviąsias lentas, stumdomas,ir nukristi.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Dydis S: 11.8 x 9.4 x 1,06 colių (30 x 24 x 2.7 cm)

Spalva: Balta

Pakuotės Turinys:

3 x Magnetinės Failą Turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s177410

  • Kilmės - Žemyninė Kinija