52pcs Kalėdų Eglutė Kamuolius Spalvinga Kalėdos Sudužti Įrodymas Kabinti Kamuolius papuošalai Kalėdų Eglutė Pakabukas Kamuoliai

0 Klientų atsiliepimai
€22.80 €11.40
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1. Švenčių Dekoras: Šių Kalėdų kamuoliukus kalėdų eglutės papuošalus kamuoliai atitinka Kalėdų atmosfera ir puikiai užskaityti laimingas atmosferą Kalėdų.

2. Įvairių formų: Mėgautis įvairių Kalėdų kamuoliukus formų, tokių kaip kamuoliai, širdis, penkiakampės žvaigždės, ir daugiau.Šį rinkinį sudaro 52 skirtingų Kalėdų kamuoliukus pakankamai stilių ir kiekių papuošti savo medį, ir namuose.

3. Saugi ir ilgaamžė medžiaga: Šių švenčių puošyba, turi lygų paviršių ir ryškių spalvų, kad atspindi šviesą gražiai.Jie yra pagaminti su galvanizavimo proceso metu, todėl juos ne taip lengva nutraukti ir patvarus ilgalaikiam naudojimui.

4. Lengva pakabinti: Kiekvienas Kalėdų kamuolys yra įrengta girliandos virvę ir turi mažas kablys ant viršaus, kad būtų galima lengvai pakabinti ant medžio ir nėra lengva nukristi.

5. Plataus Taikymo: Padaryti jūsų Kalėdų ir partijos daugiau švenčių su šiais Kalėdų kamuolys papuošalus, kad prisilietimą pridėti sparkle į savo medžių šakas, stalo centerpieces, ir vestuvių vietos.

Aprašymas:

Papuošti jūsų eglutę su šių gražių Kalėdų eglutė kamuoliukus!Šie papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl jiems nėra lengva pertraukos ir puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.Su savo unikalaus dizaino, formos širdis, jie bus įtraukti elegantiškas prisiliesti prie bet kokios medžio šakos.Plius, jie yra lengva pakabinti ir padarys jūsų medžio sparkle su atostogų nuotaikos!

Specifikacija:

1. Gaminio dydis: 24.8*24.8 cm/9.76*9.76 cm

2. Procesas: Galvanizavimo/Tapyba

3. Kiekis: 52pcs/box

Sąrašas:

52PCS Kalėdų rutuliai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s3019

  • Tipas Didmeninės - no
  • Elektroninis - no
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Kalėdų Eglutė Kamuoliai
  • Rinkinys Tipas - no