Nešiojamų LED Ramadanas Žibintų kūrybinės Musulmonų Eid Festivalis Žibintų Pakabukas Stalo apdaila žibinto lempa Ornamentu namų dekoro

0 Klientų atsiliepimai
€16.50 €8.25
Spalva
Dydis:

Kulka Taškų:

1. Mediniai Įdomu: iš aukštos kokybės medienos medžiagos, šie žibintai turi struktūrinį stabilumą ir aišku, graviravimas.Išlyginti paviršių, suteikia touch sudėtingumo, kad jūsų namų dekoro.

2. Padidinti Jūsų Dekoro: Pridėti jutiklinio žavesio jūsų dekoro su šių medinių žibintai puošia mėnulis, žvaigždės, ir pilies motyvais.Jų tuščiaviduriai modelį sukuria ryškus sąveika šviesos ir šešėlių

3. Švenčių Elementas: Šie mediniai tuščiaviduriai žibintų funkcija klasikinis dekoratyvinis elementas dizainas, kad yra puikus atostogų.Ar jūs įdėkite juos į jūsų veranda, židinio, ar stalo, jie bus įtraukti šiltas ir jaukus prisilietimas prie jūsų namų.

4. Creative "PASIDARYK pats" Žibintai: Šie mediniai tuščiaviduriai žibintai leidžia jums sukurti savo unikalų dizainą su skirtingų raštų ir spalvų.Jie gali būti naudojami taip pat, kaip naktis, šviesa su gera projekcija poveikį, sukurti jaukią ir romantišką atmosferą.

5. Universalus Medinis Žibintai: Šie mediniai tuščiaviduriai žibintai puikiai tinka bet darbalaukyje, ar tai būtų vestuvės židinio, šalis puošmena, arba jaukius spintelė.Jie turi platų panaudojimą ir gali sukurti šiltą ir romantišką atmosferą

Aprašymas:

Sukurti gražią atmosferą su mūsų žibintai, vestuvių centerpieces!Su lygaus paviršiaus ir rafinuotas dizainas, jie gražiai atrodo ir yra puikiai tinka bet atostogų.Geras projekcija poveikį papildo atmosferą, ir jų įvairių naudojimas reiškia, kad jie puikiai tinka bet kokiai progai.Pakelti jūsų dekoro ir pridėti jutiklinio elegancija su mūsų žibintai.

Techniniai duomenys:

1. Produkto Pavadinimas: Mediniai Tuščiaviduriai Žibintai

2. Medžiaga: Mediena

3. Gaminio dydis: 9.5*9.5*19cm

4. Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

5. Maitinimo šaltinis: 2 AA baterijos (neįtraukta)

Produktų Sąrašas:

1*Mediniai Tuščiaviduriai Žibintų

Pastabos:

1. Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s3337

  • Modelio Numeris - EID Festivalis Dekoras
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Medienos;Mediniai
  • Elektroninis - no
  • Modelis - NĖRA
  • Proga - Eid al-Fitr