1PCS Kalėdinė Dekoracija Vandens Butelis Girtauti Užpildyti Kalėdų Eglučių Papuošalai, Sulčių, Vandens Buteliai, Festivalis Dekoras

0 Klientų atsiliepimai
€0.22 €0.12
Spalva
Dydis:

Savybės:

1. Šių Kalėdų eglutės kabantys papuošalai yra pagamintas iš PET plastiko, lengvas ir gražus, aišku, išvaizda, saugus ir netoksiškas, ilgas tarnavimo laikas.

2. Tai aišku, Kalėdų eglutės papuošalai yra puiki dovana mama, tėtis, vyras, žmona, sesuo, brolis, teta, dėdė, vaikinas, mergina, artimi draugai, bendradarbiai, mokytojų, dėstytojų, absolventų, ar kam norite atiduoti.

3. Idealiai tinka Kalėdų dekoracijos, ji ateina su žiedu ,gali būti lengvai pakabinti ant Kalėdų eglutės ar bet kurioje kitoje vietoje, galite pakabinti jį ištisus metus ekranas namuose.

4. Jūs galite užpildyti jį su įvairių daiktų, pavyzdžiui, smulkintas popierius, saldainiai, amalas, baigimo kutai, snaigės, blizgučiai ir galite dažai sukurti gražių atostogų apdaila.

5. tegul jūsų ir jūsų šeimos nariai ar draugai jau įsimintina atostogų, idealiai tinka tarnauja iki šūviai daug reikia girtauti visų mūsų kontrolės Kalėdų šalims.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Prekės Pavadinimas: Kalėdinė Dekoracija Vandens Butelis

Medžiaga:pet

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:Kaip paveikslų paroda(1inch = 2,54 cm)

Komplektą sudaro:

1PCS Kalėdinė Dekoracija Vandens Butelis

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s5423

  • Elektroninis - no
  • Kilmės - Žemyninė Kinija