Automobilių Kiaulių Dekoro Gyvūnų Automobilių Ornamentu Mielas Angelas Sparnų Supasi Kiaulių Automobilių Reikmenys, Automobilių Galinio Vaizdo Veidrodis Ornamentu Už Lango Durų

0 Klientų atsiliepimai
€8.37 €3.10
Spalva
Dydis:

Automobilių Kiaulių Dekoro Gyvūnų Automobilių Ornamentu Mielas Angelas Sparnų Supasi Kiaulių Automobilių Reikmenys, Automobilių Galinio Vaizdo Veidrodis Ornamentu Už Lango Durų

Kulka Taškų: 1.Saugi Vairuotojo: Šis automobilis kiaulių dekoro yra kompaktiškas išvaizdą, kad netrukdo mano vairuotojas.Ji taip pat yra saugi konstrukcija, kuri apsaugo nuo jų nukristi ar sukelia žalą į automobilį.

2.Reguliuojamas Ilgis: Ar norite pakabinti jį ant savo galinio vaizdo veidrodėlį, prietaisų skydelis, ar langą, galite tiesiog naudokite virvę, kad ateina su produktu ir vieta, kur jums patinka.

3.Įdomus ir mielas kompanionas: Šis automobilis kiaulių dekoro funkcijų angelas kiaulių supasi ant automobilio, kuri gali sumažinti vairavimo nuobodulio ir pašalinti vairuotojo regėjimo nuovargis.Atrodo įdomios ir žavinga, ir prideda žavesio jūsų automobilio interjero.

4.Švelni liesti: Šis automobilis kiaulių dekoras pagamintas iš tankis ekologiška derva, kuri suteikia jai sklandžiai ir subtili tekstūra.Jis yra saugus ir bekvapis, ir bus ne pakenkti jūsų sveikatai arba aplinkai.

5.Universalus apdaila: Šis automobilis kiaulių dekoras gali būti naudojama kaip dekoracija jūsų namus, sodą, ar biurą.Galite papuošti stalą, pakabinti jį į sodą, ar bet kur jūsų namuose.Jis yra mielas ir žavinga, be vietos.

Tai visos spalvos angelas kiaulių sūpuoklės be trukdo, jūsų nuomone, ir yra lengva vietą.Puikiai tinka įvairių naudoti ir garantuoja, kad bet ratai smagiau.

Produkto dydis: 4*4*3cm|1.57*1.57*1.18 cm

Gaminio medžiaga: derva

Produktų Sąrašas:

Automobilių kiaulių dekoro*1

"

(3)Jei negavote jūsų siunta per tą laikotarpį?Nedelsdami susisiekite su mumis.Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.Kokias paslaugas mes teikiame didmeninės prekybos klientų ir dropshipping klientų?

(1).Didmeninė klientui, mes siūlome jums didmeninės kainos

(2).Drop laivyba klientui, mes galime suteikti daugiau mažesnėmis kainomis ir sukurti specialius nuorodos jums.Mes jums siųsti elementus į savo klientus tiesiogiai ir neįstumtų bet mūsų informacijos paketą.

4. Grįžti ir Grąžinti:

(1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.(2)nėra JOKIŲ IŠIMČIŲ!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.(3) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.(4), Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sds-handmade.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.(5)Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Įvertinimas mums yra labai svarbus.Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums teigiamai.Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su prieš neigiamas vertinimas.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.Jūsų pasiūlymai yra mūsų brangiausias turtas, mes nuolankiai klausytis ir stengtis padaryti geriau

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s544263

  • Pagrindinė Medžiaga - MEDVILNĖS
  • Kilmės - Žemyninė Kinija