Plastikiniai Laiko Kortelę Stovo Kabantys Skylę 24 Slots Laikas Darbo Užmokesčio Diktofonas Sienos Montuojamas Dviejų Eilių Puch Kortelės Turėtojas Stovo Stendas

0 Klientų atsiliepimai
€21.55 €8.62
Spalva
Dydis:

Spalva: Balta

Medžiaga: Plastikas

Speciali Funkcija: Lengva Įdiegti

Dydis: 40*21*3.5 cm(15.75*8.27*1.38 in)

Komplektą Sudaro: 1pc Laiko Kortelę Stovo Stebėti Darbuotojų lankytojų: Laikas kortelių stovas naudoti su laiko mašinos biuruose, gamyklose, sandėliuose ir kt.Dydis: 40*21*3.5 cm/15.75*8.27*1.38 colių.

Viską tam, Kad: Įdiegti šalia laikrodis arba šalia darbuotojas įėjimo išlaikyti laiko kortelės tvarkingai.Šį kartą kortelės stovo sudaro 24 slots, kiekviena anga yra sunumeruoti, lengva valdyti, ir tvarkingai saugo kortelių vienoje patogioje vietoje.

24 Slots: 24-laiko kortelę kišenės, 1 lizdas 1 kortelę, gali turėti iki 24 korteles jūsų lankomumas laiko laikrodis, paprastai naudojama "office", gamyklos, sandėliai ir kt.

Stiprus ir Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės PVC, kad atsparus pažeidimams ir išlaiko švarią išvaizdą, patvarus naudoti.Nebus lenkimo arba prezidentas.Leidžia vidaus ir lauko darbams, ir nebus ardo ar rūdys.Paprastai naudojamas, su laiko laikrodis įstaigoje, įmonėje, sandėlyje ir pan.

Lengva Įdiegti Įrengtas, su skyle kitoje pastato pusėje, laiko kortelę stovo galima pritvirtinti prie sienos lengvai šalia jūsų laikrodis taip, kad darbuotojai neturi sumedžioti savo kortas, kai clocking arba out.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s7287

  • Kilmės - Žemyninė Kinija