Skaidrus dvipusės Juostos Nuimamas Pagalvėlės Tvirtinimo Lipdukai Ne Lipni Gelio Pagalvėlės Home Office Kelionės Automobilių 60PCS

0 Klientų atsiliepimai
€0.21 €0.11
Spalva
Dydis:

Savybės:

OOTDTY

Lanksčios ir Patvarios: double sided lipdukas padas pagamintas iš tvirtos plastiko medžiagos, kuri yra lanksti, patvari, skaidrus ir nesimato.Ji nepalieka klijų žymių, nuėmus, ir paviršiaus adherend nebus pažeistas.

Stiprus Sukibimas ir Atsparumas Vandeniui: Tai double sided lipni lipdukas, turi geras sukibimo ir atsparumo vandeniui, ji yra paprasta ir gali būti įstrigo paviršiaus labiausiai objektus.

Lengva Naudoti: Kiekvienas gabalas skaidrus lipdukas nuimamas padėklas yra balta apsauginės plėvelės.Jums tik reikia nuimti apsauginę plėvelę, naudojant ir jį ten, kur jums reikia.Po tam tikro laiko, lipduko bus tvirtai.

Platus: Tai daugiafunkcinė juostos yra tinkamos plastiko, stiklo, keramikos, metalo, popieriaus, audiniai, dervos ir kt.Jie taip pat gali būti naudojamas nustatyti, paveikslai, dvieilis, langų grotelės,plakatai, nuotraukos, modeliai, papuošalų ar kitų "PASIDARYK pats" amatų, kuris yra patogus dėl savo gyvybės.

Ką Jūs Gausite: Jūs gausite 60 vienetų lipdukas pagalvėlės, double sided lipdukų dydis yra maždaug. 18x48mm/ 0.71x1.89 cm, pakankamai jūsų kasdieniniam naudojimui.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Kiekvieno Lapo Dydis: Apytiksl. 18x48mm/0.71x1.89 cm

Spalva: Skaidrus

Komplektą Sudaro:

60 Vienetų Dvipusis Juosta Pagalvėlės

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s74531

  • Kilmės - Žemyninė Kinija