Custom Užsakymą Dvipusis Spausdinimas kartus Reklamos Katalogą, Brošiūra Lankstymo Flyer Spausdinimas

0 Klientų atsiliepimai
€1.38
Spalva
Dydis:

Pakavimo ir Pristatymo, Mes galime pritaikyti visus popierius spausdinimo medžiagos, tokios kaip vaikų knygos, mokymo knygų, plakatų, katalogų, brošiūrų, produkto instrukcijas; ir gali pritaikyti įvairias įrišimo būdai.Produktų Aprašymas Prekės Vertės Produktas, Medžiagos, Popierius ir Kartonas, Popieriaus Tipo Kartonas, Padengtas Popierius, Kraft Popierius, Kompensuoti popieriaus ir Specialybės Popieriaus Paviršius Spausdinti arba Aukso Folija Spausdinimas Ofsetinės spaudos Dydis A2,A3,A4,A5,A6,A7 arba vartotojo Spalvos CMYK(spalvotas spausdinimas) arba "Pantone" spalvų, Viduje puslapio Dvigubai Kompensuoti Popierius Nespalvoto Spausdinimo Dangtelis Baltas Kartonas,Padengtas Popierius,Specialybės Popieriaus Privalomas Privalomas,Siuvimo Privalomas,Balno Privalomas,Valdybos Įrėminti, Įrišimo, Apdailos, Blizgus laminavimas, Matinis laminavimas, Didelis Blizgus UV lakas, UV lakas

Vandeninis lakas, Vietoje UV,UV blizgantis, šilkografija blizgučiai milteliai spausdinti

Glaistant, Įspaudas, tekstūros ir modeliai,Blizgus ir matinis raukšlių išnykti

Kovos su klastojimu Apdailai,Flocking,Grainning

Logotipo įspaudas arba debossing, Aukso/sidabro ar kitos spalvos folija, karštas štampavimas, Pakavimo, Eksporto Dvigubai Gofruotojo kartono Dėžutėje.Sukraunamos Ant Padėklų Siūloma.Imties Skaitmeninis Mėginio Spausdinimo MOQ 500 VNT(Mažas Kiekis yra priimtinas) Vežimas 2 darbo dienas pavyzdys.

6-10 dienų urmu švino pagal kliento užsakymą sudaryti data Mokėjimo Terminas, T/T,L/C,D/,;,Alibaba užtikrinimo Pristatymas (nuo durų iki durų): 3-5 darbo dienas Iki oro(oro uosto į oro uostą): 7-9 darbo dienų

Jūra (jūros uosto į jūrų uostas): 20-30 dienų Jūs turite platų dydžių, popieriaus, nugaros gydymas ir privalomas.Nesijaudinkite, jei nesate susipažinę su šiomis.Mes rekomenduojame tinkamiausias variantas pagal informaciją apie savo spausdinimo projektą.Privalomi Siuvimo Privalomas Siuvimo Siūlus Balno Privalomas Valdybos Suformuotas Privalomas Folija Štampavimo Įspausti Deboss Lazerio folija štampavimo UV blizgučiai Aukso /Skiedra Įmonės informacija DUK Q1: Kaip produkto kainodara ir kaip kainos? : Mes kainodaros produktus pagal klientų pasirinkimas, medžiagos, spausdinimo ir kitų proceso srauto ir pan.Ir jūs galite tyrimo TM, "skype" arba siųsti el. paštu mums.Q2: kokią informaciją turiu jums žinoti, jeigu aš noriu gauti citatos? -dydis produktų (Ilgis, Plotis, Aukštis)

-medžiagos ir paviršiaus tvarkymas (Galime patarti, jei nesate tikri,)

-spausdinimo spalvų (galėtų citata 4C, jei nesate tikri,)

-kiekis

-FOB kaina yra mūsų įprasta kaina laikotarpiu, jei jums reikia CIF kaina, prašome leiskite mums žinoti, jūsų paskirties uostą.

-Jei tai yra įmanoma, taip pat prašome pateikti su nuotraukomis ar projektinis eskizas patikrinti.Mėginiai bus geriausias paaiškinti.Jei ne, mes rekomenduojame produktais susijusią su informacijos nuoroda.Q3: Kai mes sukurti meno kūrinius, kokios formatą, galima spausdinti?

-Populiarus tie: PDF, AI, PSD.

-Kraujavimas dydis: 3-5mm.

-Rezoliucija: ne mažiau kaip 300 DPI.Q4: Kiek dienų bus mėginių būti baigtas?Ir kaip apie masinės gamybos? : Pavyzdys švino : paprastai reikia 7days.Masinės gamybos švino paprastai reikia 20 dienų

Jei esate skubos tvarka, mes galime pristatymo maždaug 10 dienų.Q5: Jei produktai turi tam tikrų kokybės problema, kaip jums susidoroti su juo? : Kiekvienas žingsnis, gamybos ir pagamintos produkcijos bus patikrintos departamentas prieš pristatymas.Jei kokybės problema produktai sukelia mums, mes teikia paslaugas.K6: gal galite pateikti pavyzdžių ? : Taip, mes teikiame nemokamai pavyzdžius klientams, tačiau klientas turi padengti krovinių mokesčius.Q7: Kaip mokėti? : T/T,L/C&, , prekybos užtikrinimo per Alibaba, mes taip pat priimame dauguma kitų patogus mokėjimo būdus.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s8072

  • spausdinimo tipas - Skaitmeninė spauda
  • Paviršiaus Apdaila - Įspaudas
  • Mėginio metu - 5-6days
  • Kilmės Vieta - Kinija
  • PREK.KOD - 500 vnt
  • Produkto Tipas - Katalogas
  • Prekės Pavadinimas - MANLANG, zhenyin
  • Gaminio medžiaga - Popierius, Kartonas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • LOGOTIPAS - Priimti Individualų Logotipas
  • knygoje medžiaga - Daugiau nei 1000 rūšių popieriaus
  • Popieriaus tipas - Menas, Popierius, Kartonas, Padengtas Popierius, Gofruotas Kartonas Dvipusis Valdybos Išgalvotas P
  • Privalomi - Balno Susiuvimo
  • Produkto Pavadinimas - Individualų Katalogo Spausdinimo Brošiūrą Spausdinimo Brošiūra Spausdinimas