Kalėdų Eglutė Pinigų, Dovanų Kūrybos Medinės Kortelės Turėtojas Pakabukas Lauko Sezoninio Decors Už Miegamojo Studijų Kambario Stalas Įėjimo Gyvenimo

0 Klientų atsiliepimai
€9.59 €4.80
Spalva
Dydis:

Ieškote unikalaus ir švenčių būdas suteikti pinigų šį atostogų sezoną?Mūsų Kalėdų Pinigų Turėtojas yra puikus sprendimas!Gali būti pateikiami atskirai, šie tvirti ir ilgaamžiai turėtojai yra puikus bet kurios šalies naudai ar dovanų teikimas proga.Padaryti jūsų dovanų išsiskirti, šis įdomus ir praktinį naudojimąsi mūsų produktą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalėdų pinigų klipas

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 10*10cm/3.94*3.94 cm

Svoris: apie 80g

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Kalėdų pinigų holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas, Pinigai-Suteikti: Šis Kalėdų Pinigų Savininkas yra paprastas ir įdomus būdas dovana pinigų.Ji turi bet kokio nominalo pinigų, ir ateina su virvelę patogumui.Tiesiog suristi pinigų ir slydimo jį.Puikiai, kaip atskiras dovana ar grupei pristatyti.

2.Plačiai paplitęs Naudojimas: Laikykite savo atostogų pinigų dovaną šis medinis Kalėdų pinigų turėtojas.Puikiai tinka saugoti dovanų kortelių, grynųjų pinigų, čekių ir kuponus.Savininkas švenčių dizaino ir gali būti naudojamas bet kokiai progai.

3.Patikima Medžiaga: Pagaminti su patikima medienos medžiagos, Medinių Kalėdų Pinigai, Kortelės Turėtojas yra pastatytas, kad atlaikytų dėvėjimosi ir plyšimo.Tvirta konstrukcija užtikrina jūsų pinigus ir korteles lieka saugūs, o pridėti jutiklinio elegancija jūsų atostogų dekoro.

4.Pinigų Valdymas: Skaidrių, ro, ir saugoti savo pinigus lengvai, naudodami mūsų Kalėdų Pinigų Turėtojas.Tiesiog sukite į sąskaitą pinigus įrašą, tada stumkite jį per smeigtukai saugiai laikyti.Nesvarbu, ar naudojamas kaip eglutės papuošalas ar dovana apdaila, jūsų pinigai bus organizuotas stiliaus.

5.Skleiskite Meilę, Tai Kalėdos: Šią šventinę pinigų turėtojas yra puikus duoti pinigų, dovanų savo artimiesiems Kalėdų.Tai yra gražus Kalėdų eglutė dizainas, kuris gali būti rodomas jūsų studijų kambario stalas, svetainė, miegamasis, arba įėjimo.

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s2782

  • Rinkinys Tipas - no
  • Elektroninis - no
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Kalėdų Pinigų Turėtojas
  • Pakavimas - Jokių Dovanų Dėžutė