Gėlių Išdėstymas Rinkinys Gėlių Išdėstymas Įrankiai su Gėlių Juosta 26 Gabaritas Gėlių Kamieninių Vielos 22 Gabaritas Lankstus Gėlių Vielos

0 Klientų atsiliepimai
€25.64
Spalva
Dydis:

[Gėlių Išdėstymas Rinkinys ] Sudaro 100 vienetų ne didesnis kaip 36 cm gėlių kamieninių viela, 114 metrų žalia kepimo viela, 5 ritinėliai, gėlių juosta, 3 rinkiniai, galvutės, kaiščių, 1 ritinėlis, dvipusės juostos, 1 pora gėlių žirklėmis, ir 1 pora vielos pjautuvai.Šis rinkinys gali patenkinti savo poreikius, todėl puokštės, corsages ir vainikai sunkiai netekties valandai.

[5 Spalvos Juosta] 5 ritinėliai, skirtingų spalvų juosta yra stiprus, tampus ir lengvai neplyštų.Atminkite, kad ruožas, maistui vynioti skirta plėvelė išleisti klijų.Puikus apdailos corsages ir vestuvių puokštė stiebai, stiprinti grožio dirbtinės gėlės.

[Lanksti ir Patvari] 114 kojų 22 gabaritas lankstus žalias kepimo laidas, puikiai tinka amatų ir projektus.100 Kamieninių vielą (50 kiekvienas, tamsiai žalia, ruda) yra 26 vėžės pločio ir 14 cm ilgio, jie yra lankstūs ir patvarūs pakankamai, formuoti ir lenkimo savo poreikius, puikiai tinka gėlių puokštes.

["PASIDARYK pats" Gėlių Atsargas] Ateina su ilgai pearl smeigtukai puokštėms, taip pat 1 pora metalo žirklės ir 1 pora gėlių žirklės, universalus įrankiai puikiai visiems savo amatų ir gėlių poreikius.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Specifikacija

Produkto pavadinimas: Gėlių Išdėstymas Rinkinys

Medžiaga: Cinkuotos Geležies Vielos + Popieriaus Juosta + Metalas

Kepimo linija: ilgis 35m

Laido ilgis: ilgis ne didesnis kaip 36 cm

Gėlių Žirklės: ilgis 11,5 cm

Gėlių Replės: 12.5cm

Dvipusė juosta: 1cm x 10m

Juosta: 1.2 cm x 24.6 m

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 Roll Dažų Linija

1 Roll Tamsiai Žalia Juosta

1 Roll Juosvas Žalia Juosta

1 Roll Alyvuogių Juosta

1 Roll Šviesiai Žalia Juosta

1 Roll Balta Juosta

50 x Tamsiai Žalios spalvos Popieriaus Wrap

50 x Rudo Popieriaus Wrap

1 Ritinėlis Dvipusis Juosta

1 x Gėlių Žirklės

1 x Gėlių Replės

3 Padėklai Gėlių Adatos (40 vnt.)

Gėlių Vyniojimo Reikmenys,Gėlių Išdėstymas Rinkinys

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti Peržiūros
Specifikacijos

sku: s1167

  • Medžiaga - Plastikiniai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Proga - Šalis